Športni pripomočki in športna lestev za koordinacijo po nizki ceni


športni pripomočkiŠportni pripomočki so pomembni za vse aktivne ljudi, saj z njimi izboljšujemo svojo fizično pripravljenost. Športni pripomočki se uporabljajo pri vseh telesnih vadbah, pri treningu nogometašev pa so to: PVC palica, stožci z luknjami in različne športne lestve in letve. V naši trgovini vam nudimo več vrst športnih rekvizitov in ostalih pripomočkov vrhunske kvalitete po ugodni ceni. Profesionalnim nogometašem pa za njihov trening priporočamo:

  • enojne in dvojne hitrostne lestve in letve različnih dolžin,
  • markirne klobučke in nosilce za markirne klobučke,
  • obroče,
  • medicinske žoge ter
  • druge kvalitetne športne pripomočke.

VEČ ŠPORTNIH PRIPOMOČKOV TUKAJ!


Koordinacijska hitrostna športna lestev je nepogrešljiv športni pripomoček


športni pripomočkiŠportne lestve oz. letve so glavni pripomoček vsakega treninga, kordinacije in ogrevanja, ter nepogrešljiv pripomoček za izboljšanje gibanja in hitrosti igralcev. Igralci s športnimi pripomočki lahko trenirajo svojo športno pripravljenost, kondicijo, gibljivost ter fizično in psihično moč. Kordinacijska letev izboljšuje hitrost sprožilnosti in odzivnosti, natančnost, koncentracijo in orientacijo, ter krepi duha. Koordinacijske lestve so odlični pripomočki pri vadbi nogometašev, le ti jih namreč uporabljajo pri vsakem ogrevanju in treningu za doseganje svojega vrhunskega fizičnega in psihičnega potenciala. Ker koordinacijska lestev krepi sposobnost kordinacije, nam omogoča, da uskladimo gibanje našega telesa, ter tako preprečimo potencialne poškodbe med našo fizično aktivnostjo, zato so športni pripomočki tudi izvrstni rehabilitatorji v primeru poškodb.


Ugodna cena športnih pripomočkov in nizke cene koordinacijskih lestev


Hitrostno oz. koordinacijsko lestev ter ostale pripomočke lahko v spletni trgovini Firax kupimo po ugodni ceni v setu za ekipe ali kot samostojni pripomoček. Na voljo so nam izvrstne koordinacijske lestve različnih dolžin in iz kvalitetnega materiala po super ceni. Zraven je priložena priročna torba za njeno enostavno prenašanje in shranjevanje.

Več o naši ponudbi tukaj: https://www.vsi.si/firax/nogometni-gol