Nogometni goli za otroke- igrajte nogomet kjerkoli in kadarkoli


Nogometni goli za otroke so idealna rešitev za otroke, ki si želijo aktivno preživljati čas na prostem ali v zaprtem prostoru, za tiste male ljubitelje nogometa, ki želijo izkusiti tisti edinstven užitek, ko brcneš žogo v gol. Spodbujanje otrok k športu v rani mladosti pozitivno vpliva na otrokov fizični razvoj in kasnejši način življenja.

MALI NOGOMETNI GOLI - FIRAX

Otroški goli za nogomet - v ponudbi novi nogometni goli za otroke

otroški nogometni goliVeliko družin se odloča za nakup otroških nogometnih golov. Na ta način spodbujajo svoje otroke k igri, zabavi, teku in ekipnemu duhu. Glede na prostor, kamor so se namenili postaviti gol, temu primerno tudi izberejo otroški nogometni gol. Na voljo je v različnih dimenzijah. Predvsem pa je pomembno, da je enostaven za uporabo, saj je zložljiv in stabilen ter prenosen, zato ga lahko kadarkoli prestavite ali pa ga vzamete s sabo na izlet, počitnice ali potep. Zložljivi nogometni goli za otroke omogočajo mladim nogometašem obilo veselja in zabave kjerkoli in kadarkoli. Sestavljeni so iz žice in mreže, enostavno se ga sestavi in razstavi, zato je zares idealna rešitev za potovanja. Določeni modeli nogometnih golov za otroke so narejeni iz cevi, ki so oblečene v posebno trdno peno. Tudi taki so v naši trgovini na voljo v različnih dimenzijah. Za tiste najmlajše so na voljo baterijski nogometni goli za otroke, ki so primerni za otroke od 18. meseca dalje. Obogateni so z zvočnimi in svetlobnimi efekti, kar otroški nogometni gol naredi še bolj atraktiven. Poleg osnovne naloge zadeti gol, ponuja tale otroški nogometni gol otroku možnost, da posluša vesele pesmice, da se uči števila in črke in barve. Idealen nogometni gol za otroke za spodbujanje otroka k igri.

FIRAX - TRGOVINA Z DRESI IN OSTALI ŠPORTNO OPREMO

Mini nogometni goli - otroški goli za nogomet, ki ga lahko postavite kamorkoli

Mini nogometni goli so lahko različni. Posamezniki se za nakup nogometnega gola za otroke odločajo predvsem na podlagi prostora, ki ga imajo. Nogomet je eden izmed najbolj popularnih ekipnih športov, najbolj pa navdušuje otroke. Prav zato je prodaja otroških golov za nogomet najbolj porasla pri družinah z več otroci.

V naši trgovini lahko najdete tudi zaščitne mreže:http://firax.si/zascitna-mreza-20-x-5.html

nogometni goli za otroke