Nogometni dres - nepogrešljiva oprema za nogometne navdušence

Vsak šport zahteva tudi primerno opremo. Za nogomet poleg žoge potrebujemo tudi kvaliteten nogometni dres. Slovenija se kot majhna država lahko pohvali z izredno dobro in uspešno nogometno reprezentanco. Prav zaradi njihovih uspehov število ljubiteljev nogometa zelo narašča. Prodaja nogometnih dresov je v zadnjem času zelo narasla, predvsem v Ljubljani. Zelo veliko otrok in mladih se odloča za nogomet. Nogomet je priljubljen šport, naj bo tudi nogometni dres del nogometa. Prodaja nogometnega dresa v Sloveniji zadnja leta zelo narašča. Spremljajte naše objave na družbenih omrežjih in naši internetni strani ter naše promocijske letake trgovine v Ljubljani in obveščeni boste o aktualnih akcijah, poceni nogometnih dresih in nogometnih dresih za vratarje ter ostali športni opremi.

nogometni dresnogometni dresi slovenija

Nogometni dres iza vratarje

Nogometni dresi za vratarje se nekoliko razlikujejo od običajnih nogometnih dresov. Oboji so narejeni iz lahkega poliestra, vendar je nogometni dres za vratarje prilagojen drugačni vlogi, ki jo vratar odigra na tekmi ali treningu. Ker je vratar izpostavljen udarcem, padcem in zdrsom, so ob strani zelo dobro podloženi. Določeni modeli, ki jih prodajamo v naši trgovini, imajo podložene oziroma ojačane dele na rokavih za komolce. V spletni naši trgovini lahko izbirate med različnimi modeli in kombinacijami. Na voljo so nogometni dresi za vratarje z dolgimi ali kratkimi rokavi, lahko jih kombinirate z dolgimi ali kratkimi športnimi hlačami, ki so del nogometnega dresa.

OTROŠKI NOGOMETNI DRESI FIRAX

Spletna prodaja nogmetnih dresov - nogometni dresi Slovenija

Naša spletna trgovina ponuja veliko izbiro različnih nogometnih dresov, nogometnih dresov za vratarje ter ostale športne opreme za ekipne športe. Tudi nogometne drese Slovenije. V času našega poslovanja so nam zaupali že mnogi vodilni nogometni klubi, ljubljanski nogometni klubi, rokometni, košarkarski klubi v Sloveniji. Prodajni program vsak dan skušamo obogatiti in nadgraditi, da boste lahko zase in za svoje bližnje izbrali kakovosten in udoben nogometni dres in ostalo opremo.

NA VOLJO TUDI PRIPOMOČKI ZA TRENING NOGOMETA