Kratke hlače, športne kratke majice, nogometne nogavice in oprema

Kratke hlače, športna majica, nogavice in copati so osnovna oprema, zato vsi potrebujemo športna oblačila. Športnika boste prepoznali ne le po kompletu hlač in majice, oz dresa iz kratkih hlač in majice, temveč boste vedeli, da oprema profesionalnega igralca predstavlja najmanj kombinacija kratkih hlač in kratke majice. V svoji ponudbi smo vam poleg kratkih hlač in vrhunskih dresov, ki jih sestavljajo kvalitetne kratke hlače, majica in športne hlače, pripravili tudi ugodno ponudbo paketov za nogometne, košarkaške, odbojkarske in rokometne ekipe vrhunske blagovne znamke Zeus.

kratke hlačekratke hlače zeus


Osnovna nogometna oprema: kratke hlače, športna majica in nogavice?


Da je oprema več kot le dres in športne hlače, se v spletni trgovini Firax zelo dobro zavedamo, saj smo uradni opremljevalci odličnih klubov. Kratke hlače, športna majica, nogavice, trenirka in torba v kompletu, je torej obvezna oprema vsakega profesionalnega klubskega igralca, ter enotna podoba vsakega kluba. Poleg osnovne opreme, ki vsebuje kratke hlače, majico in nogavice, vsak klubski igralec potrebuje tudi opremo za prihod na trening in trening v hladnem vremenu, zato imajo vsi igralci poleg kratkih hlač, majice in nogavic tudi trenirko in primerno torbo.


Predstavljamo vam dva vrhunska nogometna kompleta za vso opremo.


Prvi, najugodnejši komplet, ki vsebuje vso osnovno nogometno opremo, je paket Basic 1 znamke Zeus, medtem ko vrhunski paket za ekipe Ulysse blagovne znamke Zeus vsebuje poleg osnovne nogometne opreme za trening in tekmovanje tudi oblačila za rekreacijo in prosti čas. Nogometni paket za ekipe znamke Zeus vsebuje:

  • dres, ki ga sestavljajo kratke hlače in kratka majica,
  • nogometne nogavice,
  • dve trenirki za trening in prosti čas,
  • bundo,
  • anorak,
  • kapo in
  • torbo za trening in tekme.

NUDIMO TUDI NOGOMETNE GOLE