Mreže za gol, ki jih boste z veseljem zatresli

V športni trgovini Firax so poskrbeli za raznoliko ponudbo mrež za gole. Med njimi lahko vsi nogometni navdušenci izbirate med tremi različnimi modeli, in sicer dimenzij 7.5×2.5×2.0×2.0 PP 4mm, 7.5×2.5×0.8×1.5 PP 4mm ali 5×2 metra PP 4mm. Golmanske mreže imajo v tudi nadvse ugodne cene, zato niti malo ne dvomimo, da bi nakup v športni trgovini Firax obžalovali. Naj omenimo še, da cena v vseh treh primerih zgoraj navedenih dimenzij znaša za par mrež za gol. Barva mrež za gol za modele mrež dimenzij 7.5×2.5×0.8×1.5 PP 4mm ali 5×2 metra PP 4mm je enobarvna bela.


Poskrbite tudi za zaščitno mrežo za gol


Vsak pravi nogometni navdušenec dobro ve, da k ustrezni opremi vsakega nogometnega športnega igrišča poleg mrež za gol sodijo tudi dobre zaščitne mreže za gole, saj je za ustrezno zaščito tovrstne športne opreme preprosto treba poskrbeti. V športni trgovini Firax so seveda mislili tudi na to, ljubitelji nogometa pa lahko v ponudbi trgovine izbirate med dvema modeloma: zaščitno mrežo za gol dimenzij 20×5 metra debeline 3 mm in modelom dimenzij 25×5 metra debeline 3mm. Cena tako prvega kot drugega modela zaščitne mreže je nadvse ugodna, zato vas bo zagotovo prepričala v obisk trgovine in tudi v nakup. Barva izdelka je v obeh primerih črna.


Po mrežo za gol še danes


Tako mreže za gole kot tudi zaščitne mreže za gole v športni trgovini Firax ponujajo dobro razmerje med kakovostjo in ceno, zato bodo prava izbira za vse tiste, ki šele delate prve nogometne korake v tem čudovitem športu, pa tudi za amaterske igralce in že izkušene nogometaše. Naj se torej nogometna igra začne, mreža za gol pa zatrese čim večkrat!

Več o nogometnih dresih: www.vsi.si/firax/nogometni-dresi

NOGOMETNI DRESI TRGOVINA

SODNIŠKA OPREMA

mreža za gol cenazaščitna mreža cena