Zaščitna mreža za golom služi varovanju publike pred zgrešenimi streli

Vsako nogometno - pa tudi rokometno - igrišče ne more obstajati brez zaščitne mreže. Zaščitna mreža navadno visi za golom, njena naloga pa je, da zaustavi žoge, ki niso končale v golu, pač pa zunaj njega. Brez zaščitne mreže, ki zaustavi zgrešene strele, bi bila publika tik za golom ves čas izpostavljena nevarnosti.

Velika izbira zaščitnih in golmanskih mrež v podjetju Firax

V podjetju Firfax vam ponujamo zaščitne mreže pa tudi mreže za gol. Zaščitne mreže lahko kupite v različnih dimenzijah. Navadno so zaščitne mreže za golom enobarvno bele. Oglejte si ponudbo zaščitnih mrež v naši spletni trgovini in se odločite za nakup. Ponujamo vam tudi mreže za gol. Golmanske mreže so trpežne. Naročite jih lahko skupaj z golom, se pravi, naročite cel gol, lahko pa se odločite tudi za nakup same mreže. Tudi mreža za gol je enobarvno bela, naročite pa jo lahko v različnih velikostih.

NOGOMETNI DRESI ZA NAJMLAJŠE NAVDUŠENCE!

O nizki ceni zaščitnih mrež se lahko prepričate v naši spletni trgovini

Obiščite našo spletno trgovino in si oglejte celotno ponudbo mrež za gole ter zaščitnih mrež. Na spletni strani se lahko prepričate tudi o nizkih cenah zaščitnih mrež in druge opreme, ki vam jo pri nas ponujamo.

Poskrbimo tudi, da bodo kupljeni izdelki varno prispeli na vaš naslov

Ker nam je pomembno, da je stranka ob nakupu zadovoljna, poskrbimo tudi za to, da je kupljen izdelek stranki dostavljen varno in v najkrajšem možnem času.

Za več vprašanj smo vam dosegljivi tudi po telefonu ali e-naslovu

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte po telefonu ali pa nam pošljite sporočilo po e-pošti. Z veseljem vam bomo pomagali z odgovori na vaša vprašanja ter tako prispevali k pametnemu nakupu opreme za trening, ki jo potrebujete.

Če vas zanimajo tudi nogometni dresi:https://www.vsi.si/firax/nogometni-dresi

zaščitne mrežemreže za gol