Nogometni gol in ostala ponudba športne trgovine Firax

nogometni goli za otroke

Nogometni gol je del bogate ponudbe športne trgovine Firax. Ob nogometnih golih so na voljo tudi raznovrstna športna oblačila (nogometni dresi za odrasle in nogometni dresi za otroke, obutev), paketi za ekipe, sodniška oprema, žoge ter oprema športnih igrišč (za nogomet, rokomet, odbojko, košarko, zaščitne mreže in drugo). Če vas zanima kvalitetna športna oprema, večji goli ter nogometni goli za otroke, berite naprej!

PREVERITE TUDI NOGOMETNE DRESE


Nogometna oprema športnih igrišč


Nogometni gol je nepogrešljiv del opreme nogometnega igrišča, ob tem pa so vam v omenjeni kategoriji v športni trgovini Firax na voljo:

  • mreže za nogometni gol (7.5 x 2.5 x 2.0 x 2.0, 7.5 x 2.5 x 0.8 x 1.5, 5 x 2 metra in manjših za otroške nogometne gole),
  • nogometni goli mere7,32 x 2,44 m ali nogometni goli za otroke,
  • pripomočki za trening (markirni klobučki, palice za ovire, stožci, koordinacijska lestev),
  • samafor,
  • tabla za menjave in
  • zaščitne mreže.

Nogometni gol - mere in vrste


Na voljo so nogometni goli mer, ki vam bodo ustrezale. Klasične mere nogometnih golov so 7.32 x 2.44, na voljo so pa tudi manjši nogometni goli za otroke. Ponujamo:


Prenosni nogometni gol je narejen iz aluminija, tako da zagotavlja trdnost in stabilnost ter je hkrati lahko prenosljiv, mogoča pa je tudi praktična izvedba s kolesi. Vgradni nogometni gol ni namenjen prenašanju in ga stabilno vgradimo na igrišče.

Nogometni gol


Cenovno ugodni nogometni goli za otroke


V športni trgovini Firax skrbimo tudi za najmlajše. Ponujamo kvalitetne nogometne gole za otroke, žoge ter opremo za male nogometaše. Če se sprašujete, kje bi kupili kvalitetno opremo, nogometne gole za otroke in klasične nogometne gole najceneje, vas vabimo, da si ogledate pestro ponudbo na spletni strani Firax: http://firax.si/mreza_nogometni_goli.