Velika izbira golov za nogomet v podjetju Firax

Gol za nogomet je seveda nepogrešljiv del nogometnega igrišča. Potrebujemo ga tako na treningih nogometa kot tudi na tekmah. Gol za nogomet je sestavljen iz vratnic, prečke ter iz mreže. V podjetju Firax vam ponujamo gole za nogomet. Naročite lahko tako premične kot tudi vgradne nogometne gole. Izbirate lahko med različnimi merami nogometnih golov.

Ponujamo vam tudi male nogometne gole

Ker vse bolj popularen postaja mali nogomet vam ponujamo tudi nogometne gole za mali nogomet. Mali nogometni goli so narejeni za nogomet v dvoranah oz. na majhnih igriščih. V podjetju Firax vam zraven golov za nogomet in malih nogometnih golov ponujamo tudi ostalo športno opremo za trening. Odločate se lahko med različnimi stožci, lestvami za koordinacijo in drugimi pripomočki. Ponujamo pa vam tudi nakup nogometnih dresov. Ne spreglejte ponudbe golov za mali nogomet in naročite svoj gol še danes.

ZA INFORMACIJE O MREŽAH KLIKNITE TUKAJ

O veliki izbiri malih nogometnih golov se lahko prepričate na naši spletni strani

Oglejte si našo spletni stran in se prepričajte o široki ponudbi nogometne opreme, ki vam jo pri nas ponujamo. Oglejte si gole za nogomet, ki jih lahko naročite pri nas in pri tem ne pozabite na male nogometne gole s pomočjo katerih boste lahko uživali v dobri igri nogometa s prijatelji. Pri nas bomo poskrbeli tudi za dostavo pošiljke. Ko boste paket kupili ga bomo pri nas ustrezno zapakirali in s pomočjo zanesljive hitre pošte dostavili na želen naslov - hitro in varno. V primeru vprašanj smo vam dosegljivi tudi po telefonu. Pokličite nas in se pozanimajte o nakupu gola za nogomet in o njegovi ceni. Prijazni prodajalci vam bomo z veseljem odgovorili tudi na druga vprašanja, ki se vam pred nakupom morda še zastavljajo.

Če vas zanimajo tudi nogometni dresi:https://www.vsi.si/firax/nogometni-dresi

mali nogometni golgol za noogmet