Kotna sedežna garnitura je primerna za vsak prostor

Kotna sedežna garnitura je primerna za postavitev v majhnih in velikih prostorih. Je zelo funkcionalna, saj nudi največ sedalnega prostora v primerjavi z drugimi sestavi. Še posebej je primerna za majhne prostore, saj se lahko pretvori v ležišče na dva različna načina. Ležišče večjih dimenzij je nameščeno pod sediščem in je izvlečno. Enostavno se ga postavi in pospravi, ko ni v uporabi. Drug način za pridobitev ležišča pri kotni sedežni garnituri je, da se sedišče za 20 cm izvleče. Tako dobimo pomožno ležišče, ki je primerno za enega človeka. Izbirate lahko med tipskimi modeli ali pa vam jo izdelamo po naročilu. V primeru izdelave po naročilu lahko izbirate med različnimi barvami in materiali. Na naši spletni strani imamo tudi odprodajno ponudbo izdelkov po zelo ugodnih cenah. Priporočamo vam, da ponudbo redno spremljate, saj se lahko zgodi, da boste našli ugodno kotno sedežno, ki vam bo ustrezala. V tem primeru pokličite v naš salon, kjer vam bodo svetovalci podali več informacij in vam odgovorili na vsa vaša vprašanja. Odprodajni izdelki po zelo ugodnih cenah so enake kvalitete kot so izdelki v redni prodaji. Edina slabost sedežnih garnitur v akciji je, da so to modeli v omejenih količinah, ponavadi je na voljo samo en kos določenega modela. To pa pomeni, da se zelo hitro prodajo. Naše ugodne sedežne garniture so izdelane iz kvalitetnih materialov, zato imajo dolgo življenjsko dobo. Uporaba naprednih strojev in izbranih materialov so garancija za vrhunske izdelke.

Kotna sedežna garnitura cena


Kotne sedežne garniture izdelujemo iz najboljših materialov, ki so človeku prijazni


Ogrodje ugodnih modernih kotnih garnitur je izdelano iz masivnega, vezanega lesa in iverke. Pri rustikalnih kotnih modelih, je ogrodje iz masivnega lesa. Elastični trakovi ali valovite vzmeti, ki so prekrite s poliuretansko peno tvorijo sedišče. Za dodatno udobje je na poliuretanski peni še dodatna plast sintetične vate. Hrbtni del je oblazinjen s poliuretansko peno v različnih debelinah. Prevleke ugodnih kotnih sedežnih garnitur so lahko narejene iz različnih umetnih ali naravnih materialov. Izbirate lahko med usnjem, umetnim usnjem, mikrotkanino, alkantaro in drugimi tapetniškimi tkaninami. Vzdrževanje in čiščenje naših garnitur ni zahtevno. Pri usnjenih modelih je priporočljivo čiščenje z vlažno krpo, v primeru trdovratnih madežev pa uporaba namenskega čistila. Občasno je priporočena uporaba negovalnega sredstva, da usnje ohrani prožnost in mehkobo. Čiščenje tkanin se redno izvaja s sesalcem in mokro krpo s čistilom. Če se madeži ne dajo očistiti, vam lahko izdelamo novo prevleko.


Kotne sedežne garniture se lahko spremenijo v dva tipa ležišč


Poleg kotnih sestavov nudimo tudi sestave v obliki črke u in sestave 3+2+1. Sestavi 3+2+1 so običajno modularni, kar pomeni, da jih lahko po želji povečate ali pomanjšate. Ker so sestavljeni iz istih elementov, jih lahko poljubno dodate kolikor jih rabite. To je še posebej priročno, če imate namen svojo obstoječo sedežno uporabljati v drugem prostoru, ki ni enake velikosti. Trosed, dvosed in fotelj je zelo preprosto prestaviti, saj se lahko vsi elementi razstavijo. Sedežne garniture trosedi so najpogosteje v uporabi v manjših stanovanjih, kjer prevzamejo vlogo sedežne in postelje. Izbirate lahko med trosedi iz naravnih ali umetnih materialov. Sestav v obliki črke u zavzame največ prostora zato ga naše stranke naročajo za sobe, kjer prostor, ki je na voljo za sedežno ni omejen.

Ugodne sedežne garniture Emok


V kotne sedežne garniture vam lahko vgradimo razne praktične funkcije


Sedežna garnitura s počivalnikom je zelo dobrodošla, ko rabite sprostitev po dolgem dnevu. Nič ni boljšega kot priti domov in se vsesti na udoben počivalnik, ki vas sprosti in umiri. Izdelamo vam ga po vaših telesnih merah tako, da se vam optimalno prilega. Le na tak način se boste najbolj spočili in sprostili. Pri nekaterih modelih lahko celo vgradimo masažne blazine, ki so odlična podpora ledvenemu delu. Pogon, s katerimi nastavljamo naslon za noge in hrbtni naslon, je lahko električni, ročni ali akumulatorski. Počivalnik lahko izdelamo v istem materialu in barvi kot je vaša kotna garnitura.

SEDEŽNA GARNITURA NA U

MODERNE SEDEŽNE GARNITURE