Pošlji povpraševanje

Knjige v elektronski obliki

Knjige v elektronski obliki marsikdo narobe razume kot konkurenco njeni klasični sorodnici iz papirja, vendar temu ni tako. Elektronske knjige v slovenščini pomenijo dopolnilo tiskani knjigi, učni pripomoček ter praktično knjižnico, ki jo lahko zmeraj nosite s seboj, ob tem pa so knjige v elektronski obliki tudi prijaznejše do okolja, saj za njihovo branje ni potrebno posekati nobenega drevesa. Slovenske e-knjige so dostopne na vedno več portalih, tudi na spletni strani podjetja DigitPen.

Knjige v elektronski obliki

Kaj so knjige v elektronski obliki?

E-knjige so knjige, izdane v elektronski obliki, kar pomeni, da jih beremo s pomočjo računalniške naprave - na elektronskem bralniku, tabličnem, prenosnem ali namiznem računalniku ali na mobilnem telefonu, same po sebi pa ne zavzamejo fizičnega prostora, kar pomeni, da lahko imate pri sebi zmeraj skoraj neomejeno število knjig v elektronski obliki. Elektronske knjige so lahko prenosljive. Beremo jih lahko na poti, na oddihu ali doma v naslonjaču, zmeraj bolj glasen pa je tudi predlog, da bi slovenske e-knjige nadomestile klasične učbenike v šolah, saj bi s tem razbremenile učence in pocenile nakup učbenikov. Zaradi preglednosti je knjiga v elektronski obliki tudi na splošno odličen učni pripomoček, saj omogoča hitro iskanje in je zmožna zadostiti številnim praktičnim raziskovalnim potrebam. Enostavno lahko dodajamo in brišemo zaznamke, podčrtujemo tekst in ga hitro pregledujemo. Elektronska knjiga je primerna tudi za slabovidne bralce, saj je mogoče spreminjati velikost pisave.

SPLETNA KNJIGARNA DIGITPEN

Elektronske knjige v slovenščini

Elektronske knjige v slovenščini vključujejo vse žanre: leposlovje, strokovno literaturo, kuharske knjige, otroške in mladinske knjige, interaktivne slikanice ali duhovne in druge priročnike. Slovenske e-knjige so lahko dostopne, saj jih kupimo v elektronski obliki preko spletne trgovine, dostavljene so takoj po opravljenem plačilu, programi za branje pa so brezplačno dostopni na internetu.

Slovenske e-knjige

Slovenske e-knjigeZaložba DigitPen vam ponuja različne slovenske e-knjige. Vas zanima kuharica s preglednim in barvitim slikovnim gradivom, priročnik za ureditev vrta na strehi, znanstvenofantastični roman, mladinska literatura ali zbirka poezij? Prav vse knjige v elektronski obliki enako dobro funkcionirajo, pomenijo praktičen strokovni pripomoček ali pripomoček za kratkočasje.

Nakup slovenske e-knjige pri založbi DigitPen je popolnoma varen - možnost okužbe vašega računalnika z virusom ni, saj so elektronske knjige v slovenščini datoteke z besedilom in slikami, kjer se neželeni programi ne morejo zagnati. Tudi v primeru izgube e-knjige svoje knjige niste popolnoma izgubili, saj lahko registriranim kupcem knjigo v elektronski obliki kadarkoli ponovno pošljemo.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam zmeraj na voljo. Pišite nam na elektronski naslov info@digitpen.com ali nas pokličite na telefon 041 913 692 in z veseljem vam bomo pomagali. Na voljo smo vam tudi za prevajanje in lektoriranje vseh vrst besedil.

DigitPen | Knjige v elektronski obliki, elektronske knjige v slovenščini, slovenske e-knjige - povezave do naše spletne strani: