Pošlji povpraševanje

Prevajanje italijanščine

Prevajanje italijanščine je nujno predvsem za potrebe turizma in poslovnega sodelovanja. Italijanski turisti predstavljajo največji delež turistov pri nas, zmeraj pogostejše pa je tudi gospodarsko sodelovanje med državama iz strani manjših in večjih podjetij. Italijanščino govori približno 62 milijonov ljudi po svetu ter je uradni jezik Italije, San Marina, švicarskih kantonov Ticino in Graubünden, ob latinščini pa je italijanščina tudi drugi uradni jezik Vatikana. Ob tem se poleg slovenščine italijanščina govori še na slovenskem obalnem območju (Koper, Izola in Piran) ter na Hrvaškem v Istri. Zaradi naštetega ne preseneča dejstvo, da je prevod v italijanščino izredno iskana storitev.

Prevajanje italijanščine

Priložnosti je torej veliko in strokovni prevodi v italijanščino so zaradi pomembnost in razširjenosti jezika zato nuja.

Prevod v italijanščino ter prevod iz italijanščine

Pri prevajanju italijanščine v slovenščino ter pri prevajanju slovenščine v italijanščino potrebujemo, kot tudi pri drugih jezikih, nekoliko različne veščine. Za kvalitetno prevajanje v italijanščino je potrebno hkratno poznavanje jezika in slovničnih besedil, širok besednjak ter občutek za družbo in okolje, v katerega jezik se prevaja.

CENIK PREVAJANJA ITALIJANŠČINE

Prevajanje italijanščine in drugih jezikov- kaj nas postavlja pred konkurenco?

Pri prevajalski agenciji DigitPen strankam ponujamo ugoden cenik prevajanja italijanščine in drugih jezikov, vendar ne na račun kvalitete. Zavedamo se, da je večkrat pomemben vsak evro, zato se trudimo ponuditi čim ugodnejše prevode besedil. Osredotočamo se na kvaliteto prevajanja, natančno lekturo in to skušamo čim bolj prilagoditi zahtevam strank po nizki ceni.

Ob tem konkurenčne ponudbe presegamo:

  • s prijaznim in hitrim sprejemom, v nujnih primerih tudi med vikendi ali prazniki,
  • nudimo možnost hitrega prevoda v italijanščino in druge jezike (po potrebi prevajanje italijanščine poteka tudi izven uradnih delovnih ur, za kar si pridružujemo pravico do povečanega honorarja),
  • zagotavljamo strokovne in natančne prevode besedil v italijanščino in ostale jezike,
  • prevod v italijanščino vam vrnemo v dogovorjenem roku: s stranko se dogovorimo o njihovih potrebah in o želenem roku za vrnitev prevedenega besedila, ki se ga držimo,
  • skrbno varovanje podatkov.

Področja prevajanja italijanščine

Imamo izkušnje s prevajanjem italijanščine najrazličnejših besedil. Nudimo prevode poljudnih in strokovnih besedil, predstavitvenih in reklamnih pisem, elektronskih sporočil, brošur, zloženk, turističnih ponudb, tehnične dokumentacije, pogodb, spričeval, diplom, prošenj, člankov, povzetkov ter drugih tekstov.

Prevajanje italijanščine- cenik

Za cenik prevodov iz italijanščine v slovenščino in iz slovenščine v italijanščino ter za lektoriranje besedil v italijanskem jeziku preverite naš cenik prevajanja, ki je dostopen na spletni strani prevajalske agencije DigitPen ali nas kontaktirajte po elektronski pošti info@digitpen.com oziroma telefonu 041 913 692. Cene se gibljejo od 17 evrov za prevajalsko stran (1500 znakov naprej) ter so odvisne od jezikovne smeri prevajanja ter težavnosti besedila. Nudimo tudi popuste na daljše tekste in redna naročila.

DigitPen | Prevajanje italijanščine cenik, prevod v italijanščino - povezave do naše spletne strani: