Pošlji povpraševanje

Prevajanje

Prevajanje pri prevajalski agenciji DigitPen je hitro, strokovno, zanesljivo in hkrati ugodno. Zavedamo se, da je konkurenca na področju prevajanja in lektoriranja velika, zato nižja cena ne pomeni tudi nižje kvalitete, temveč le približanje stranki.

Prevajanje besedil

Prevajanje besedil je postopek prenašanja pomena besedila iz enega v drug jezik, pri čemer je nujno, da je prevod besedila popolnoma istoveten z originalnim tekstom. Vendar postopek prevajanja ne pomeni enostavno spremembo ene besede v drugo. Prevajalec mora biti odlično seznanjen s slovnico, frazami, pomenskimi niansami pa tudi s kulturnim okoljem obeh jezikov, saj šele vse povedano skupaj pomeni, da bomo lahko uspešno prevedli besedilo iz enega v drug jezik ter ga prilagodili tako, da se pomen in sporočilo besedila ne spremeni. Ravno zato je nujno imeti izkušenega in sposobnega prevajalca, ki vse našteto zmore.

Prevajanje besedilKako poteka prevod besedila pri DigitPenu?

Prevod besedila pri DigitPenu poteka zelo enostavno. Na elektronski naslov info@digitpen.com nam pošljite neobvezno povpraševanje. Na podlagi besedila vam pošljemo ceno vašega prevoda in rok, do katerega bo prevajanje končano. Podroben cenik prevajanja si lahko ogledate na naši strani, ob poslani ponudbi pa upoštevamo še dodatne popuste (na količino besedila, redne stranke, študente ipd.). Če vam ponudba ustreza, jo potrdite. Mi poiščemo za vaše področje najprimernejšega prevajalca in prevajanje se prične. Ko je prevod besedila končan, ga pošljemo še v lekturo naravnemu govorcu in ob pravopisni ter stilni lekturi še enkrat preverimo skladnost prevoda z originalnim besedilom. Nato vam prevod vrnemo v dogovorjenem roku.

OGLEJTE SI CENIK PREVAJANJA

Najpogostejše prevajanje besedil

Pri DigitPenu smo prevajali tekste iz različnih področij in za različne namene. Najpogosteje se povpraševanje nanaša na prevajanje angleščine, prevajanje nemščine, italijanščine in francoščine, pa tudi na druge jezikovne kombinacije (slovenščina-hrvaščina-slovenščina, nemščina-angeščina, angleščina-francoščina, ter prevajanje španščine, slovaščine, češčine, ruščine, makedonščine in drugih jezikov).

Prevod besedilaMed najpogostejša področja, kjer se pojavi potreba po prevajanju besedil, spadajo:
 • ekonomija, poslovna ter finančna besedila,
 • pravni teksti,
 • prevajanje seminarskih nalog, prevodi povzetkov diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog,
 • prevajanje promocijskega gradiva, reklamnega in drugega materiala s področja trženja,
 • turistična besedila (predstavitve hotelov, restavracij, turistične ponudbe , brošure, katalogi ...),
 • prevodi jedilnih listov in ostalega materiala, povezanega z gostinstvom,
 • prevajanje spletnih strani,
 • prevajanje navodil za uporabo ter tehničnih besedil,
 • poslovne korespondence (dopisi, ponudbe, opomini ipd.),
 • razpisne dokumentacije,
 • prevodi spričeval, diplom in dokumentov,
 • drugo.

Zakaj za prevajanje izbrati DigitPen?

Prevajalska agencija DigitPen vam zagotavlja visoko kakovost storitev, ugodne cene prevodov, vrnitev prevedenih besedil v dogovorjenem roku, popolno anonimnost in varovanje podatkov ter sodelovanje s stranko. Naš glavni cilj so zadovoljni naročniki, ki se bodo z veseljem vračali. Za kakršnakoli vprašanja smo vam zmeraj na voljo na elektronskem naslovu ali na telefonski številki 041 913 692.

DigitPen | Prevajanje besedil, prevod besedila, cenik prevajanja, prevajanje angleščine, prevajanje nemščine - povezave do naše spletne strani: