Pošlji povpraševanje

Prevajalska agencija DigitPen

Prevajalska agencija Digitpen

Prevajalska agencija je večkrat nujen posrednik med vašim besedilom in njegovim prevodom. Razširjenost angleščine v času digitalne povezanosti sveta ni več vprašljiva in je postala celo jezik svetovne komunikacije. Angleščino razumejo skoraj vsi. Tekom življenja pridobljeno znanje večinoma zadošča za vsakodnevno zasebno sporazumevanje, do težav pa pride, kadar potrebujemo zanesljiv prevod za potrebe trženja, ekonomije, prava, turizma, informacijske tehnologije, izobraževanja, novinarstva, leposlovja, gradbeništva ali arhitekture, naše znanje jezika pa ni na strokovni, akademski ravni. Profesionalno prevajanje besedil (pa tudi lektoriranje v tujem jeziku) namreč zahteva natančno poznavanje slovničnih struktur, stavčne zgradbe in pravopisa ter široko besedišče in zaznavanje pomenskih različic. Prevajalska agencija DigitPen zaposluje le prevajalce s primerno izobrazbo in večletnimi izkušnjami, ne zanemarimo pa niti posluha za jezik in občutka pri prevajanju.

OBRNITE SE NA PREVAJALSKO AGENCIJO DIGITPEN

Prevajanje besedil - zanesljivo, hitro in ugodno!

Prevajanje besedilZaradi razširjenosti in kratkih rokov poteka je prevajanje besedil večkrat na ravni računalniškega, površnega in hitrega prevajanja, kar lahko s seboj prinese veliko poslovne in zasebne škode, ki je po oddanem prevodu večkrat nepopravljiva. Za profesionalno prevajanje in lektoriranje je zelo priporočljivo najeti usposobljeno prevajalsko agencijo, ki zagotovi kvaliteten, strokoven in zanesljiv prevod v izbrani jezik, preveri vse pomenske različice, terminologijo izbranega področja, sledi slovničnim in pravopisnim pravilom ter vključi tudi lekturo prevedenega teksta.

Prevajanje vseh vrst besedil poteka v več korakih. Po prejemu besedila vam vrnemo ugodno ponudbo. V kolikor vam le-ta ustreza, poiščemo prevajalca, ki ima s prevajanjem vašega področja največ izkušenj. Prevajalec nadalje razišče področje, preveri terminologijo in se loti prevajanja. Po končanem prevodu besedilo še enkrat pregleda vzporedno z izvornim tekstom, prevajalska agencija pa prevod pošlje v lektoriranje naravnemu govorcu, ki še enkrat preveri stilno in pravopisno kvaliteto.

Lektoriranje besedil

Lektoriranje besedilLektoriranje besedil pomeni preverjanje slovnične in pravopisne, večkrat pa tudi stilne in pomenske ustreznosti besedila. Pri prevajanju se lektor osredotoči na ustreznost in istovetnost prevoda z izvornim besedilom, lektoriranje besedil pa ni omejeno le na slednje. Prevajalska agencija DigitPen se v sklopu svojih storitev lahko pohvali tudi s številnimi zadovoljnimi strankami, za katere smo opravili lektoriranje najrazličnejših besedil - diplomskih nalog, magistrskih in doktorskih nalog, seminarskih vaj, posameznih člankov in celotnih publikacij, leposlovnih knjig, brošur, katalogov in drugega tržnega materiala, spletnih strani, navodil, vabil, govorov, pravnih listin in drugega materiala. Lekturo besedil opravljajo diplomirani slavisti, ki so nas prepričali s svojo izobrazbo, strokovnostjo, usposobljenostjo, praktičnim preizkusom in večletnimi izkušnjami.

Zanesljiva, strokovna in ugodna prevajalska agencija

S svojo zanesljivostjo, izobrazbo, natančnostjo, večletnimi izkušnjami, zadovoljnimi strankami in ugodni cenami bi želeli prepričati tudi vas, da za prevajanje in lektoriranje besedil izberete prevajalsko agencijo DigitPen. Poskrbeli bomo, da bo vaša komunikacija v tujem jeziku hitra, cenovno ugodna in popolnoma natančna ter da bodo vaša besedila tudi stilno in pravopisno brezhibna!

Prevajalska agencija DigitPen | Prevajanje besedil, lektoriranje besedil, slovenske e-knjige - povezave do naše spletne strani: