Ženski sandali in ženske japonke DAL iz naravnega usnja

Podjetje DAL vam ponuja usnjeno obutev iz najkakovostnejšega naravnega usnja, ki vam je na voljo tako v naši spletni trgovini kot tudi v naši trgovini v Tržiču.

Ženski ortopedski natikačiŽenske japonke

Ženski sandali in ženske japonke iz usnja so v primerjavi z obutvijo iz umetnih materialov precej bolj priljubljeni. Naravno usnje se razteza, zato se sandali za ženske in ženske japonke iz usnja oblikujejo po vaši nogi. Usnje je obenem mehak material, zato je hoja v takšni obutvi izjemno udobna, vaše noge pa se počutijo sproščeno in lagodno. Usnjeni ženski sandali bodo vašim nogam privoščili tudi dovolj zraka, kar bo preprečilo, da bi vaši usnjeni natikači dobili neprijeten vonj ali da bi se v njih razvile bakterije. Zlasti nežnejšemu spolu je veliko do lepega in naravnega videza obutve. Prepričani smo, da so naši usnjeni ženski sandali prava izbira.

Ženski ortopedski natikači - za sproščen in lagoden korak

Ženski ortopedski sandaliOrtopedski ženski sandali so natikači, ki jih še posebej priporočamo ženskam, ki so v službi večji del časa na nogah. Ortopedski natikači ne pripomorejo le k odličnemu počutju nog, pač pa vašega telesa v celoti. Ortopedske ženske japonke na vašo nogo delujejo sproščujoče tudi zaradi ortopedskega vložka, ki je sestavljen iz mehke pene. Ta vsebuje milijone zračnih mehurčkov, kar pri hoji zagotavlja visoko udobje in trajno prožnost, hkrati pa blaži udarce.

Ortopedski ženski sandali bodo poskrbeli za porazdelitev teže telesa preko celotnega stopala in za pokončno držo oz. pravilno lego hrbtenice, s tem pa bodo bistveno zmanjšali utrujenost nog in telesa. Zato nikar ne odlašajte, naredite nekaj zase in za svoje zdravje. Rešitev so ortopedski ženski sandali DAL.

Usnjeni natikači z vašim logom

Del naše ponudbe so tudi moški sandali in moške japonke. Vaši natikači, ženski sandali ali ženske japonke pa so lahko okrašeni tudi z vašim logom. To je odlična rešitev za športne klube, ki bi svoje člane želeli opremiti z udobnimi natikači, pa tudi za podjetja, ki želijo svojim zaposlenim podariti uporabno darilo za različne priložnosti. Usnjeni natikači z vašim logom so poleg tega izvirno poslovno darilo, hkrati pa uspešno promovirajo vaše podjetje.

Za lažjo predstavo vam pred izdelavo izrišemo sliko natikačev z vašim logom. Za več informacij nas lahko pokličete na 031 741 888 ali pa nam pišete na elektronski naslov info@dal.si.

DAL | Ženski sandali, ženske japonke, natikači - povezave do naše spletne strani: