Moški sandaliMoški sandali, moške japonke in natikači DAL

V podjetju DAL se ukvarjamo z izdelavo obutve, pri tem pa uporabljamo izključno naravne materiale, kakršno je naravno usnje. V naši spletni trgovini Dal.si in v naši prodajalni v Tržiču boste našli kakovostno usnjeno obutev za mehek in udoben korak. Na voljo so usnjeni moški sandali in moške japonke, pa tudi usnjeni natikači za ženske. Naša usnjena obutev bo zadovoljila še tako različne okuse - ne glede na izbiro pa bodo izbrani japonke ali sandali sprostili vaše noge. Na voljo so tudi usnjeni natikači z ortopedskim vložkom in natikači z vašim logom. Vsa obutev pa je v celoti izdelana v Sloveniji.

Usnjeni moški sandali so izjemno priljubljeni

Usnjena obutev je izjemno priljubljena, saj v primerjavi z obutvijo iz umetnih materialov prinaša številne prednosti. Usnjeni moški sandali so zaradi mehkega materiala precej udobnejši, poleg tega pa se naravno usnje razteza in oblikuje po vaši nogi. Naravno usnje je tudi material, ki diha, kar je še posebej pomembno, če so sandali zaprti. Zračnost materiala tako preprečuje, da bi vaši usnjeni natikači dobili neprijeten vonj. Moški sandali iz umetnih, sintetičnih materialov namreč ne dihajo, zato se vaše noge kopajo v lastnem znoju, kar lahko privede do razvoja bakterij in neprijetnega vonja.

Usnjeni moški sandaliUsnjeni moški natikači

Usnjena obutev na pogled deluje bolj naravno, svoj lep videz pa ohranja tudi po več letih uporabe. Kljub temu, da so usnjeni moški sandali in usnjene moške japonke navadno dražji, se nakup usnjene obutve zagotovo obrestuje, saj gre za kakovostne in trpežne izdelke. Za razliko od umetnih materialov usnje ne poka, in če smo pripravljeni dobro skrbeti zanje, nam bodo moški sandali služili še vrsto let.

Moške japonke za ljudi, ki ljubijo udobnost

Moške japonke iz usnja so ustvarjene kot nalašč za ljudi, ki cenijo udobje. Tovrstni natikači na noge vplivajo blagodejno, izboljšajo pa tudi vaše splošno počutje. Japonke za moške so v zgornjem delu izdelane iz kakovostnega naravnega usnja, ki je podložen z usnjeno podlogo. Ob potenju nog podloga preprečuje puščanje barve in mehko prekrije stične dele zgornjega dela obutve. Sprednji vmesni usnjeni del med prsti pa moške japonke dodatno pritrjuje, tako da nam ne lezejo z nog. Spodnji del je lahko narejen iz ortopedskega vložka iz mehke pene, ki je oblečen v naravno usnje. Podplat japonk pa sestavljata dva dela: mehka poro guma in poliuretanski (PU) podplat.

Naredite nekaj zase - izberite kakovostno usnjeno obutev podjetja DAL obutev. Vabljeni na našo spletno stran!

DAL obutev | Moški sandali, moške japonke, natikači - povezave do naše spletne strani: