Japanke - ženske in moške japonke

Japanke ali japonke so lahka, mehka, udobna in vzdržljiva moška ali ženska obutev, primerna za sprehod po plaži ali za sproščeno pohajkovanje poleti. Zgornji del japank je oblikovan iz kakovostnega naravnega usnja z usnjeno podlogo, ki preprečuje prepuščanje barve ter mehko objame vašo nogo, vmesni del med prsti pa japanke dodatno pričvrsti in onemogoča drsenje obuvala. Ker je vaša noga odprta, koža diha tudi v najhujši vročini.

Ženske japankeMoske japanke

Natikači za različne priložnosti

Natikači DAL so udobna obutev za prosti čas, daljšo hojo ali za uživanje v udobju doma. Tudi natikači so prav tako kot japanke in druga ženska in moška obutev DAL v celoti narejeni v Sloveniji in iz najkakovostnejšega naravnega usnja, ki omogoča koži, da diha. Tako natikači kot japanke so na voljo v različnih oblikah, barvah in barvnih kombinacijah, nudimo vam pa tudi možnost oblikovanja natikačev po meri oziroma z želenim motivom (logotip in podobno).

Vse japanke in natikači (moški in ženski) imajo ortopedsko oblikovan vložek, ki se prilagodi vašemu stopalu in omogoča udobno dolgotrajno nošenje, mehka pena s številnimi mehurčki pa zagotavlja trajno prožnost ter blaženje pred udarci pri vseh izbranih japonkah. Popolna preslikava zdravega stopala ortopedskega vložka omogoča porazdelitev teže preko celotnega stopala ter pravilno lego hrbtenice, s čimer zmanjšuje utrujenost nog in telesa.

Čiščenje natikačev in japank je zelo nezahtevno. Umivamo jih z vodo, pri trdovratnejših madežih ali vonju pa si lahko pomagamo tudi s čistili in krtačko. Priporočamo sušenje natikačev ter japank pri sobni temperaturi, nikakor pa jih ne izpostavljajte vročini radiatorja, peči ali vročemu soncu, saj lahko ti dejavniki negativno vplivajo na naravno usnje in spoje.

Ženske japonke

Na voljo vam je veliko modelov ženskih japonk v različnih barvah, ki jih lahko po želji tudi prilagodimo vašemu okusu. Ženske japonke so udobno obuvalo za vroče dni, ki se odlično podajo k poletnim oblačilom. Bodite lepe tudi v udobnem obuvalu!

Moške japonke

Moške japonke so udobne in pustijo vašim nogam dihati tudi v najhujši vročini. Vmesni del, naravni materiali in ortopedski vložek preprečujejo drsenje noge in omogočajo še udobnejšo in dolgotrajnejšo hojo. Japonke so oblikovane za aktivne moške, ki od čevljev zahtevajo le najboljše.

Ženske japonke, moške japonke in natikači v spletni trgovini

Vse ženske japonke, moške japonke in natikači so razstavljeni na naši spletni strani, na ogled so pa tudi v naši trgovini v Tržiču. Nakup preko spleta je enostaven in varen, obutev DAL vam dostavimo v najkrajšem možnem času, svetujemo pa vam lahko tudi pri izbiri številke. Nakup pri nas je nakup brez tveganja! V kolikor z vašimi japankami ali natikači niste popolnoma zadovoljni, jih lahko v roku 14 dni tudi vrnete.

DAL | Japanke, ženske japonke, moške japonke, natikači - povezave do naše spletne strani: