Sandali DAL - modni in udobni sandali iz kakovostnega usnja

SandaliUsnjeni sandali, izdelani iz najkakovostnejšega naravnega usnja, so tako modni kot tudi udobni. Zaradi številnih prednosti pred natikači iz umetnih oz. sintetičnih materialov so izredno priljubljena obutev. Naravno usnje je trpežen, a mehak material, ki se razteza in oblikuje po vaši nogi, zato je hoja vedno udobna. Prav tako usnje ne popoka in vam ob pravilnem vzdrževanju lahko služi vrsto let. Usnjeni sandali so udobni tudi zato, ker so zračni. Ker je usnje lepega in naravnega videza, pa so usnjeni sandali tudi modni sandali.

V podjetju DAL izdelujemo obutev iz najkakovostnejšega naravnega usnja. Našo ponudbo tako sestavlja kakovostna usnjena moška in ženska obutev, kamor sodijo japonke, natikači in pregibne cokle. Na voljo je tudi usnjena ortopedska obutev, prav tako pa so del naše ponudbe DAL natikači, ki jih po želji opremimo z vašim logom.

Modni in udobni moški ter ženski sandali za vsak okus

V naši trgovini in tudi v spletni trgovini Dal.si so vam na voljo modni in udobni sandali različnih velikosti, vrst in barv. Zagotavljamo vam, da se bodo za vsak še tako zahteven okus našli odlični usnjeni natikači. Vaša noga se bo v njih počutila sproščeno in lagodno ne glede na to, ali bodo sandale odprte ali zaprte, športne ali ortopedske. K temu pripomore tudi poseben način izdelave obutve, saj se naši udobni sandali lahko v celoti prilagodijo širini vaše noge.

Moški sandaliŽenski sandali

Ortopedski moški in ženski usnjeni sandali za udoben in lagoden korak

Ortopedski sandali so še posebej primerni za ljudi, ki so v svoji službi večji del časa na nogah. Ortopedski moški in ženski sandali zlasti pozitivno delujejo na vaše noge, pa tudi na siceršnje počutje. Ortopedski vložki namreč poskrbijo za porazdelitev teže telesa preko celotnega stopala. Prav tako pripomorejo k pokončni drži oz. pravilni legi hrbtenice, s tem pa bistveno zmanjšajo utrujenost vaših nog in telesa. Mehka pena v ortopedskem vložku vsebuje milijone zračnih mehurčkov, ki omogočajo udobno in lagodno hojo ter trajno prožnost. Obenem pa ta pena ublaži tudi morebitne udarce.

Naredite nekaj zase in za svoje zdravje - usnjeni udobni in modni sandali DAL bodo sprostili vaše noge. Obiščite nas - vabljeni tudi na našo spletno stran!

DAL | Modni sandali, udobni sandali - povezave do naše spletne strani: