Ortopedska obutev za delo in prosti čas

Tisti, ki pri svojem delu več ur preživite na nogah, dobro veste, kako pomembna je kakovostna ortopedska obutev. Pri tem ne gre samo za anatomsko oblikovanost čevlja, temveč je pomembno tudi, kakšni materiali so uporabljeni in kakšna je zasnova celotne ortopedske obutve. Ortopedski cokli in natikači so najpogostejša anatomska obutev pri tistih, ki za varno delo ne potrebujejo dodatne zaščite ali trdno zavezanih čevljev. Če bi se radi prepričali o kakovosti naše ponudbe, si oglejte našo spletno stran, kjer poteka prodaja obutve. Lahko se oglasite tudi v naši prodajalni v Tržiču ali pa si naše izdelke oglejte in jih preizkusite v eni izmed številnih trgovin, ki so se zaradi kakovosti odločile, da bodo naše natikače, sandale in japanke uvrstile v svoj prodajni program.

Ženska ortopedska obutev

Zakaj anatomska oziroma ortopedska obutev?

Pri ljudeh, ki ogromno časa preživijo stoje, se pojavljajo različne težave, ki so posledica obremenitve nog in nošenja neustreznih čevljev. Kakovostna ortopedska obutev lahko te težave prepreči, če pa so se težave že pojavile, jih lahko sčasoma popolnoma odpravi. Ortopedski cokli preprečujejo različne neprijetnosti in celo poškodbe, kot so nepravilna drža in ukrivljenost hrbtenice, otekle in težke noge, žulji, otiščanci, kurja očesa, zatrdelost, obremenitev sklepov zaradi nepravilne hoje, bolečine v križu itd. Anatomska obutev DAL je dodobra preizkušena, saj jo kot delovna obuvala uporabljajo številne ustanove (vrtci, šole, športna društva, bolnišnice, zdravstveni domovi ...), zato ne odlašajte in si naročite svoj par!

Moška ortopedska obutev

Ortopedski cokli in natikači po meri

Če v naši ponudbi ortopedske obutve niste našli ustreznih čevljev zase, se oglasite v naši prodajalni v Tržiču. Tam se bomo pogovorili in vam svetovali, kakšne prilagoditve standardnih artiklov so primerne in mogoče. Če bo le mogoče, se bo našla tudi anatomska obutev za vas. Če bodo naši moški in ženski natikači delovna obutev v vašem podjetju, jih lahko dopolnimo z logotipom podjetja. Lahko jih kot izdelke za promocijo podarite tudi svojim poslovnim partnerjem in strankam. Ortopedski cokli, oblikovani po meri stranke, vedno naredijo dober vtis. Zagotavljamo vam, da je naša ortopedska obutev tako kakovostna in prijetna za nošenje, da je ne boste nikoli več sezuli!

DAL | Ortopedska obutev, ortopedski cokli, anatomska obutev - povezave do naše spletne strani: