Prodaja obutve DAL

Prodaja obutve DAL poteka tako v fizični kot tudi spletni trgovini. Spletna trgovina z obutvijo DAL nudi moško obutev, žensko obutev ter obutev po meri posameznika. Vsi ponujeni modeli so narejeni z obzirom do strank, so ortopedsko oblikovani in iz kvalitetnega usnja, ki diha, ter nudijo izjemno udobje med nošenjem. Razstavljene modele je mogoče kupiti preko naše spletne trgovine, vsa moška in ženska obutev pa je na ogled tudi v naši trgovini z obutvijo v Tržiču.

Ortopedska ženska obutevOrtopedska moška obutev

Trgovina z obutvijo DAL

V Sloveniji izdelani natikači, ki jih prodaja trgovina z obutvijo DAL, so narejeni iz najkakovostnejšega naravnega usnja, ki dovoli vaši koži dihati. Zgornji del obutve ima usnjeno podlogo, ki preprečuje puščanje barve ob potenju, odprtine ob straneh pa služijo večji zračnosti. Elastični del obutve razbremeni pritisk na nogo, ortopedski vložek iz mehke pene pa zagotavlja pravilno lego hrbtenice, udobje tudi pri dolgotrajni nošnji in trajno prožnost obutve. Zgornji del moške in ženske obutve je narejen v različnih barvnih kombinacijah, na obutev pa lahko izvetemo tudi poljuben logotip (podjetja ali športnega kluba) in vam s tem ponudimo odlično darilo za vaše zaposlene, poslovne partnerje ali člane kluba.

Prodaja obutve

Udobna in ortopedsko oblikovana moška obutev

V trgovini DAL je na voljo veliko modelov moške obutve. Natikači so udobni, ortopedsko oblikovani in namenjeni predvsem za uporabo v prostem času, kot copati ali kot obutev za športne aktivnosti. Zaradi udobja in vzdržljivosti so primerni tudi za daljšo hojo ali nošenje, saj ugodno vplivajo na počutje stopal, nog in celega telesa. Obutev, namenjena moškim, je bila ustvarjena za aktivne ljudi, ki veliko časa preživijo zunaj.

Ženska obutev iz naravnih materialov

Trgovina z obutvijo DAL nudi veliko različnih modelov ženske obutve za vse okuse in želje. Ženski čevlji so namenjeni nošnji v toplejših razmerah, kadar na nogah preživite veliko časa. Naravni materiali, ortopedsko prilagojen podplat in posamezni detajli, ki povečujejo udobje pri nošenju, zagotavljajo, da vas vaša obutev ne bo nikoli pustila na cedilu!

Kako poteka prodaja obutve?

Prodaja moške in ženske obutve poteka zelo preprosto. V naši spletni trgovini (pod zavihkom ženska oziroma moška obutev) izberite model, ki vam ustreza, izberite primerno velikost in kliknite na gumb V KOŠARICO. Ko končate z nakupom, kliknite DOKONČAJ NAKUP, vnesite svoje podatke in POŠLJITE NAROČILO. Po elektronski pošti boste prejeli obvestilo, da je bilo naročilo preko naše trgovine z obutvijo uspešno izvedeno. Plačate po povzetju, želeno obutev pa vam bomo na vaš naslov dostavili v najkrajšem možnem času, odvisno od tega, ali je model na zalogi ali ne (1-14 dni, največkrat 3 dni).

Prodaja obutve v naši spletni trgovini poteka popolnoma varno. Če vam izbran moški ali ženski model ne ustreza, ga lahko v roku 14 dni brez tveganja vrnete. Na voljo vam je veliko udobnih in lepih modelov. Med ponudbo moške in ženske obutve v naši trgovini z obutvijo boste gotovo našli kaj zase tudi vi!

DAL | Prodaja obutve, moška obutev, ženska obutev, spletna trgovina z obutvijo - povezave do naše spletne strani: