Moški natikači DAL

Pri oblikovanju in proizvodnji obutve se v podjetju DAL držimo dveh bistvenih značilnosti: kakovost in privlačen videz. Dolga leta je veljalo, da so moški natikači pač čevlji, ki jih na hitro nataknemo in se ne ukvarjamo z njihovo podobo in kakovostjo, danes pa bi lahko rekli, da tudi za moškimi natikači stoji 'cela znanost'. Moške japanke (oziroma japonke), cokle in drugi natikači za moške so oblikovani z mislijo na noge, na uporabnika. Namenjeni so tistim, ki resnično želijo poskrbeti za svoje noge in bi se radi kljub celodnevnemu stoječemu delu zvečer počutili odlično.

Moške japanke in cokle

V nekaterih delih sveta so moške japanke, cokle in moški natikači (tudi zaradi vremenskih razmer) že vrsto let najljubša in najpogostejša obutev, in tudi pri nas so končno tudi moški ugotovili, kako prijetni in praktični so moški natikači vseh vrst - brez sklanjanja, obuvanja, zavezovanja, nameščanja jezika itd. Le nataknete jih in že ste pripravljeni na odhod. Bistvo čevljev DAL pa seveda ni samo v tem, da jih hitro obujemo - takšni so kateri koli moški ali ženski natikači - bistvo naših izdelkov je v njihovi vrhunski kvaliteti, ki bo za vaša stopala poskrbela tako, kot se šika. Poskrbeli smo tudi za oblikovanje, zato so izdelki DAL tudi zelo lepi in trendovski. Oglejte si našo ponudbo na naši spletni strani in izberite prave natikače zase.

Moške japonkeMoške cokle

Moški natikači - lahka in udobna poletna obutev

Poletje smo končno dočakali, zato je skrajni čas tudi za ustrezno poletno obutev - natikači, cokle in moške japanke vas že čakajo v trgovini obutve DAL v Tržiču, na naši spletni strani ali v številnih drugih trgovinah po Sloveniji. Naši moški in ženski natikači so izdelani iz naravnega usnja, zato vam kljub poletni vročini ne bodo povzročali težav. Ker usnje diha, je potenje minimalno, kar pomeni, da ni nevarnosti različnih okužb. Poleg tega so moški natikači, cokle in japanke DAL zelo trpežni, in jih boste lahko nosili prav vsak dan - za v službo ali kot obutev za prosti čas. Na natikače lahko izvezemo logo vašega podjetja ali jih prilagodimo vašim nogam.

DAL | Moški natikači, moške japanke, cokle - povezave do naše spletne strani: