Ženski natikači za spočit in varen korak

Na področju ženske obutve se v podjetju DAL venomer kaj novega dogaja, hkrati pa obstajajo nekatere stalnice, ki so tako priljubljene, da jih ne spreminjamo veliko. Takšni so moški in ženski natikači in cokli DAL, ki so priljubljena delovna obutev v številnih šolah, vrtcih, bolnišnicah in podobnih ustanovah, radi jih imajo športniki, zelo pogosto pa jih ljudje kupujejo kot obutev za prosti čas (na primer ženske japanke) ali namesto hišnih copat. Kot delovna obutev vašim nogam natikači omogočajo pravilno obremenitev, saj so ortopedsko oblikovani, to pa posledično pomeni razbremenitev sklepov in hrbtenice. Ker so vsi naši izdelki usnjeni, so tudi zaradi materiala prijazni do vaših stopal. Izberite si kakovostno ortopedsko delovno ali poletno obutev - ne bo vam žal in noge vam bodo hvaležne!

Ženski natikačiŽenske japanke

V poletni vročini tudi našim nogam, če je le mogoče, privoščimo nekaj oddiha. Ženske in moške japanke ter moški in ženski natikači imajo po svetu dolgoletno tradicijo. Podobne sandale so nosili že Egipčani, Rimljani in Grki in so pravzaprav zelo prvinska oblika obutve. Naša oznaka za ženske natikače z vrvico med palcem in kazalcem pa izhaja iz dejstva, da so se očitno k nam prenesle z Japonske. Njihova glavna prednost je, da so izjemno praktične, če temu dodamo še ortopedsko obliko in kakovostno izdelavo iz naravnega usnja, ženski natikači, japanke in cokli DAL zagotovo nimajo konkurence.

Ženski natikači DAL- moderne linije in izviren dizajn

Tako ženska kot moška obutev mora biti seveda predvsem udobna in kakovostno izdelana, a modnih smernic kljub temu ne gre zanemariti. Tako moški kot tudi natikači za ženske DAL so odličen primer, kako združiti oboje: kakovostno ortopedsko obutev, ki jo lahko ves dan nosite, in modne japanke oziroma cokle. Vso našo obutev lahko naročite tudi v naši spletni trgovini, za kakršna koli vprašanja pa se lahko obrnete na nas po telefonu ali osebno.

DAL | Ženski natikači, ženske japanke, cokli - povezave do naše spletne strani: