Servis vozil Škoda in prodaja avtov Škoda, Nova Gorica

Servis vozil Škoda pri AVTO INN d.o.o.

V podjetju Avto INN d.o.o. smo pravi naslov za servis vozil in prodajo avtov, saj smo pooblaščeni trgovec in prodajalec vozil znamke Škoda. Za servis avtomobilov Škoda je pomembno, da si izberete pooblaščeni servis, ki nudi originalne rezervne dele. Servis vozil Avto INN je ravno tak servis, saj je specializiran za servis Škoda vozil. Ko je čas za obvezne servise ali ko potrebujete popravilo, bo pri nas za vaše vozilo dobro poskrbljeno. Prav tako servis vozil pri pooblaščenem Škoda servisu pomeni kvalitetna nadomestna dela, hitro diagnostiko težav in strokovno opravljeno popravilo. Škoda servis Avto INN iz Nove Gorice je opremljen z vsemi potrebnimi rezervnimi deli, opremo in znanjem za servis vozil Škoda.

 

Prodaja avtov in servis Škoda avtov

Servisiranje in asistencaV Avtu INN ponujamo servis in prodajo avtomobilov Škoda. V Avtu INN smo obenem tudi pooblaščeni trgovec in serviser vozil Škoda, kar pomeni, da je servis vozil vedno na nivoju, hkrati pa imamo na zalogi tudi rezervne dele za najnovejše modele. Servis vozil Škoda je s tem zagotovljeno optimalen in profesionalen. Smo pravi naslov za vse, ki želite kupiti vozilo ali pa opraviti servis Škoda vozila pri pooblaščenem serviserju. Škoda servis je prava izbira za vozila znamke Škoda, saj samo te vrste servis zagotavlja popoln servis vozila in odpravo vseh težav in obrab.

 

Škoda servis – servis vozil za odlično delovanje vašega avta znamke

Servis vozila na Škoda servisu Avto INN bo opravljen s strani strokovnjakov, ki imajo dolgoletne izkušnje in s pomočjo profesionalne opreme. Redni servis vozil vam bo hkrati zagotovil tudi višjo ceno vozila, v kolikor se boste odločili za prodajo vašega avta. Servis vozil, opravljen pri pooblaščenem Škoda servisu, zagotavlja večjo varnost vašega vozila, podaljša njegovo življenjsko dobo ter pripomore k dobremu in varnemu občutku med vožnjo. Obiščite nas, saj bomo poskrbeli za profesionalni, strokovni in kvalitetni servis Škoda vozila.

 

Avto INN d.o.o. | Servis vozil Škoda, Nova Gorica, prodaja avtov - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Avto INN d.o.o.
Naslov
Ulica Vinka Vodopivca 4
5000 Nova Gorica
Spletna stran
E-pošta
05 333 12 53
Seznam fraz
Servis vozil, Škoda Nova Gorica, Škoda servis, servis Škoda, prodaja avtov, Škoda
ZEMLJEVID