Pošlji povpraševanje

Reklamni artikli | Izvirna poslovna in promocijska darila: vžigalniki in obeski za ključe
Reklamni artikli za vse priložnosti

Reklamni artikli, poslovna in promocijska darila, kot so vžigalniki, obeski za ključe, reklamni trakovi, enostavna darilna vrečka ali pa darila za dom, so odlična priložnost za darila poslovnim partnerjem, strankam in tudi prijateljem. Reklamni artikli, ki nosijo ime vašega podjetja, so lahko vžigalniki, zelo popularni so tudi obeski za ključe in pa reklamni trakovi. Darilna vrečka s kompletom različnih daril in drobnimi reklamnimi artikli je lepa gesta. Drobni reklamni artikli so vedno uporabni, ravno vžigalniki, obeski za ključe, USB ključi in lepilni listki vedno prav pridejo. Ljudje so jih zelo veseli, še posebej, če jih dobijo kot poslovno in promocijski darilo. Lično napolnjena darilna vrečka, ki poleg vizitk in zvezkov vsebuje tudi darila za dom, se še toliko bolj vtisne v spomin. Reklamni artikli niso samo enostavna reklama, saj poslovna in promocijska darila kažejo veliko več kot samo obraz vašega podjetja. Kažejo tudi vaš odnos in spoštovanje do vaših partnerjev.


Darila za dom zagotovo pridejo prav vsakomur

Darila za dom so v nasprotju z reklamnimi artikli ter poslovnimi in promocijskimi darili redko darila podjetjem in poslovnim partnerjem, pač pa darila strankam in prijateljem. Seveda pa lahko tudi poslovna in promocijska darila vsebujejo kaj za dom, npr. dišečo svečo, med ali žganje. Vžigalniki, obeski za ključe in reklamni trakovi tradicionalni niso del darila za dom. Darila za dom so bolj svečke, dišave za dom, koledarji, potiskane skodelice in kozarci. Seveda tudi darila za dom najlažje podarimo v darilni vrečki. Darila za dom so lahko reklamni artikli, vendar je lepo, če so takšna darila nekoliko bolj osebno naravnana.


Poslovna in promocijska darila - primernost drobnih reklamnih artiklov

Poslovna in promocijska darila se običajno delijo na sejmih, konferencah ter obiskih pri partnerjih. S tem pokažete vašim partnerjem in strankam, da jih cenite. Izbira reklamnih artiklov je lahko precej težavno opravilo. Izbira je velika in včasih lahko določena darila ne sporočajo tistega, kar želite. Vžigalniki so manj primerna za podjetja, ki prodaja zdravo hrano, obeski za ključe pa so idealni za proizvajalce ključev ali vrat. Reklamni trakovi so verjetno primernejši za mlajše stranke. Reklamni artikli morajo biti izvirni in izbrani glede na prejemnike. Paket skupaj z darilno vrečko ter drobnimi reklamnimi artikli, kot so vžigalniki, obeski za ključe, reklamni trakovi in podobno, so lepa darila za poslovne partnerje in stranke. Potrebno pa je paziti na sporočilo, ki ga taka poslovna in promocijska darila nosijo.


Art Present d.o.o. | Reklamni artikli, poslovna in promocijska darila, vžigalniki, obeski za ključe, reklamni trakovi, darilna vrečka, darila za dom - povezave do naše spletne strani:

- Reklamni artikli
- Poslovna in promocijska darila
- Vžigalniki
- Obeski za ključe
- Reklamni trakovi
- Darilna vrečka
- Darila za dom