Pošlji povpraševanje

T-shirt majice - promocijski artikli, polo majice, majice brez rokavov, poletne majice

T-shirt majica je danes na tržišču promocijski artikel št. 1, zato imamo v našem asortimanu promocijske majice iz večine aktualnih blagovnih znamk na področju promocijskega tekstila kot so :

- Fruit of the Loom, ki je ena prvih balagovnih znamk tega področja in ima v ponudbi raznorazne Polo majice, T-shirt majice, dolge in kratke majice, zimske majice, srajce, majica za odrasle in otroke.

- B&C blagovna znamka za tekstil, je že nekaj časa znana na slovenskem tržišču in poleg Fruit of the Loom-a ena najbolj prodanih blagovnih znamk za majice. V ponudbi ima še razne poletne in zimske majice, Polo moške in ženske majice ter otroške Polo majice, vetrovke, jakne, brezrokavnike, bunde, srajce,...

- Jerzees ali Russell je prav tako cenjena blagovna znamka, ima razna oblačila kot so T-shirt majice, Polo majice in druge dolge in kratke majice,srajce, brezrokavniki, suknjiči, jakne, vetrovke, hlače, ... delovna ter športna oblačila.

- Us Basic je cenjena blagovna znamka kvalitetnih majic in jaken, odraslih in otroških,... Prav tako Sol`s, New Wave, Clique .

- Promocijski tekstil, predvsem majica, se v Evropi tudi zelo prodaja pod imenom Hanes, Stedman, James Nicholson, Slazinger, Result, Best in Town, Henbury, Mantis, Skini Fit, Kustom Kit, Mustaghatta,... Tu so še kape Atlantis, Myrtle Beach ter Beechfied in druge.


Tovarna majic - T-shirt majice, polo majice, majice kratek rokav, poletne majice

Tovarna majic, kjer se običajno nahaja tudi tiskarna majic, ponuja popolno izdelavo majice po željenem designu ter potiska na majico, ko še niso zašite, zaradi obdelovanja od roba do roba .