Pošlji povpraševanje

Namizni pripomočki kot poslovna in promocijska darila

Namizni pripomočki kot poslovna in promocijska darila za vaše poslovne partnerje

Namizni pripomočki so primerna in uporabna poslovna in promocijska darila za vaše poslovne partnerje. Vsa naša poslovna in promocijska darila, med katerimi lahko izbirate, so kvalitetna in izvirna. Poslovna in promocijska darila našega podjetja obsegajo širok spekter raznolikih namiznih pripomočkov in poslovnih in promocijskih daril za prosti čas. Namizni pripomočki, ki so vam na voljo, so različna ravnila, kalkulatorji, namizne zastavice z logotipom podjetja ter raznoliki kemični svinčniki in nalivna peresa. Vsa nalivna peresa in kemični svinčniki so narejeni iz kvalitetnih kovinskih ali plastičnih materialov. V naši ponudbi pa se ne nahajajo le kemični svinčniki in nalivna peresa, ampak tudi navadni grafitni svinčniki v različnih izvedbah, najdejo pa se tudi druga pisala, kot so npr. mizarski svinčniki. Ravnila, ki so vam na voljo, so v naslednjih izvedbah - navadna pisarniška ravnila v različnih barvah, fleksibilna ravnila in kovinska ravnila. Ko izbirate med kalkulatorji za poslovna in promocijska darila, so vam na voljo kalkulatorji z različnimi funkcijami in zmogljivostmi. Nudimo vam tudi namizne zastavice modernih oblik. Za tisk na namizne zastavice se dodatno dogovorimo.


Namizni pripomočki Art present - kemični svinčniki in nalivna peresa

Namizni pripomočki gotovo pridejo prav v vsaki pisarni. Najpogosteje uporabljeni namizni pripomočki so kemični svinčniki in nalivna peresa. Vsi kemični svinčniki in nalivna peresa, ki vam jih nudimo po izredno ugodnih cenah, so iz kvalitetnih kovinskih in plastičnih materialov. Kemični svinčniki in nalivna peresa so vam na voljo posamično ali v kompletu z ličnim in kvalitetnim etuijem za kemične svinčnike in nalivna peresa. V naši ponudbi namiznih pripomočkov pa se ne najdejo le kemični svinčniki in nalivna peresa, temveč tudi grafitni svinčniki v različnih izvedbah in posebna pisala, kot so npr. mizarski svinčniki. Ostali namizni pripomočki, ki so vam na voljo kot poslovna in promocijska darila, pa so tudi ravnila, kalkulatorji, namizne zastavice, mape, koledarji in še mnogo več.

Namizni pripomočki Art present - kalkulatorji, ravnila in namizne zastavice

Namizni pripomočki, kot so kalkulatorji, ravnila in namizne zastavice, so pomemben del vsake pisarne. Nudimo vam kalkulatorje, ravnila in namizne zastavice v številnih izvedbah. Na voljo so vam plastična ravnila v različnih barvah, fleksibilna ravnila in kovinska ravnila. Kalkulatorji, med katerimi lahko izbirate, so kalkulatorji različnih funkcij, zmogljivosti in modelov. Popolno pisarno dopolnijo še namizne zastavice z logotipom vašega podjetja. V varni pisarni pa ne sme manjkati niti gasilni aparat Magnia fuoco, ki je izredno enostaven za hitro uporabo.


Art Present d. o. o. | Namizni pripomočki kot poslovna in promocijska darila: nalivna peresa, kemični svinčniki, ravnila, kalkulatorji in namizne zastavice - povezave do naše spletne strani:

- Namizni pripomočki
- Kemični svinčniki
- Nalivna peresa
- Poslovna in promocijska darila
- Ravnila
- Kalkulatorji
- Namizne zastavice