Pošlji povpraševanje

Tehnični pripomočki kot so USB ključi, svetilke, žepni nož, ročna ura, daljnogledi, ročno orodje, merilec utripa pridejo prav vsakomur

Tehnični pripomočki z natisnjenim logotipom vašega podjetja so zadetek v polno. Ko se odločate, kaj bi podarili svojim poslovnim partnerjem in rednim strankam, je dobro biti izviren. USB ključi dandanes predstavljajo »obvezno opremo« vsakega posameznika, zato so idealna izbira. Tudi svetilke, žepni nož, ročna ura, daljnogledi, ročno orodje in merilec utripa lahko obdarovanca prijetno presenetijo. Seveda je pomembno, da so tehnični pripomočki, ki jih podarjamo, izbrani preudarno, saj ima vsak posameznik drugačne potrebe oziroma želje.

Svetilke so praktičen tehnični pripomoček

Svetilke so tehnični pripomočki, ki jih je zmeraj dobro imeti pri roki, v avtu ali celo kot obesek za ključe. Saj se vam je zagotovo že kdaj zgodilo, da ste ponoči le stežka našli ključavnico. Kadar potrebujemo svetlobo, a imamo zasedeni obe roki, so dobra izbira naglavne svetilke. Otrokom pa so zagotovo med bolj zanimivimi svetilke na dinamo.

Daljnogledi za prosti čas

Daljnogledi bodo zagotovo razveselili tiste poslovne partnerje, ki so po duši avanturisti. Seveda se daljnogledi razlikujejo po lastnostih. Za katerega se bomo odločili, je precej odvisno od namena uporabe. Tisti, ki so jim daljnogledi pripomoček le v prostem času, se bodo zadovoljili s takšnimi z manj nastavitvami. Drugi, ki so jim daljnogledi potrebni zaradi profesije, ki jo opravljajo, pa zagotovo potrebujejo kvalitetnejše in z več nastavitvami.


USB ključi so priročen tehnični pripomoček za shranjevanje in zaščito podatkov

V dobi, ko je uporaba računalnikov in vseh pripadajočih pripomočkov in priključkov že domena vseh, od otrok do upokojencev, so USB ključi darilo, ki se ga razveseli vsak. USB ključi se velikokrat skrivajo kar v drugih izdelkih in včasih izgledajo tako, da še pomislimo ne, da gre pravzaprav za USB ključe. Navsezadnje pa so lahko USB ključi tako majhni, da pomislimo, kako lahko na tako majhno zadevo shranimo toliko podatkov.

Ročno orodje, ki ga vsebuje tudi žepni nož, nam je v pomoč pri hitrih popravilih

Ročno orodje, na primer žepni nož, nam pride prav predvsem, kadar se odpravljamo kam v naravo. Seveda pa je ročno orodje še kaj več kot le žepni nož, saj je lahko kombinacija različnih orodij, kot so izvijač, žagica, škarje, odpirač in še kaj. Toliko različnih pripomočkov v tako majhnem izdelku. Takšni tehnični pripomočki naj bodo vedno na razpolago, saj nikoli ne vemo, kdaj nam bodo prišli prav.


Merilec utripa za spremljanje utripa ob vadbi ali v mirujočem stanju

Tehnični pripomočki, kot so merilci utripa, so namenjeni tistim, ki želijo spremljati svojo telesno kondicijo. Merilec utripa se uporablja predvsem pri rekreaciji, saj nam pokaže podatek o srčnem utripu. Na podlagi dobljenega podatke lahko sklepamo s kakšnim tempom je najboljše nadaljevati rekreacijo.


Ročna ura kot funkcionalni modni dodatek

Ročna ura ni le pokazatelj časa, temveč tudi modni dodatek. Vendar je pomembno, da ob nakupu upoštevamo tudi dodatne funkcije, ki jih ima ročna ura. Tudi ta lahko namreč v sebi skriva zanimive nastavitve in pripomočke. Nič nenavadnega ni, če je za nekoga ročna ura tudi kalkulator ali pa vsebuje celo merilec utripa.

Ko boste želeli podariti nekaj prijetnega in hkrati koristnega, pomislite na to, da so lahko to prav tehnični pripomočki. Na večino od njih vam lahko v podjetju Art Present natisnemo logotip vašega podjetja in tako damo darilu piko na i.


Art Present | Tehnični pripomočki: ročna ura, merilec utripa, žepni nož, USB ključi, daljnogledi, svetilke - povezave do naše spletne strani:

- tehnični pripomočki
- ročna ura
- merilec utripa
- žepni nož
- ročno orodje
- USB ključi
- daljnogled
- svetilke