Pošlji povpraševanje

Pripomočki za avto | Odsevni brezrokavnik, strgalo za led, etui za ključe...

Pripomočki za avto so vsekakor produkti, ki jih potrebuje prav vsak voznik. Pri nas so vam na voljo obvezni pripomočki za avto, kot sta na primer odsevni brezrokavnik in prva pomoč, ter ostali pripomočki za avto, ki bodo poskrbeli za varnejšo in prijetnejšo vožnjo. Sem spadajo:
- Set orodja
- Strgalo za led
- Etui za ključe
- Obeski za ključe
- Dišeče smrečice
- Torbe za dokumente
- Metlice
- Potovalne blazine za oporo vratu
- Mini avtomobilske svetilke
- Alkotesterji itd.


V podjetju Art Present vam poleg pripomočkov za avto nudimo tudi promocijska in poslovna darila. Izbira je zelo bogata, po ugodnih cenah so vam na voljo pisala, rokovniki, vse za plažo, dežniki, termometri, ure, promocijski tekstil in še mnogi drugi zanimivi produkti, ki bodo navdušili vaše zaposlene ali poslovne partnerje.


Pripomočki za avto | Ne pozabite na odsevni brezrokavnik!

En izmed najbolje prodajanih pripomočkov za avto je zagotovo odsevni brezrokavnik. Brez njega ne gre, saj je poleg prve pomoči del obvezne opreme. Če pride do prometne nesreče, si morate obvezno obleči odsevni brezrokavnik. S tem ne zavarujete le sebe, temveč tudi ostale prometne udeležence, ki se vozijo mimo kraja nesreče. Odsevni brezrokavnik je izredno primeren tudi za večerne sprehode, saj vas bodo z njim vozniki opazili že na daleč.


Pripomočki za avto | Pozimi vam bo še kako prav prišlo strgalo za led

Verjetno se vam je že zgodilo, da ste pozimi dolgo odstranjevali led z vetrobranskega stekla, vendar vam je steklo zopet kmalu zamrznilo. Z našim strgalom za led lahko na podobne pripetljaje pozabite. Po ugodni ceni vam nudimo kvalitetno strgalo za led, ki bo tudi v najhujšem mrazu temeljito opravilo svojo nalogo.

Pripomočki za avto | Naj za svežino poskrbijo dišeče smrečice

Čeprav dišeče smrečice niso obvezni pripomočki oziroma artikli za avto, pa prav gotovo vplivajo na prijetnejšo vožnjo. Nudimo vam dišeče smrečice različnih oblik in vonjev, ki bodo poskrbele za svežino v vašem avtomobilu. Naj vas na poti vedno spremljajo dišeče smrečice podjetja Art Present.

Torbe za dokumente | Ne izgubite svojih dokumentov!

Morda se vam je že kdaj pripetilo, da ste izgubili dokumente. Gotovo se strinjate, da so sitnosti, ki pri tem nastanejo, zares velike. Naj vas pred to težavo obvarujejo torbe za dokumente. Naše torbe za dokumente so izdelane tako, da vanje brez težav shranite dokumente različnih velikosti. Art Present - kvalitetne torbe za dokumente po nizkih cenah.

Pripomočki za avto | Etui za ključe in drobiž

Ste že kdaj izgubili ključe? Ste kdaj pomislili, da bi vam prav prišel etui za ključe? Pri nas dobite kvaliteten etui za ključe iz prvorazrednega usnja, ki je primeren tudi za drobiž in bančne kartice. Etui za ključe vam je na voljo v različnih barvah. Med našimi kupci so najbolj priljubljene rjava, črna in usnjeno rdeča. Pohitite v spletno trgovino Art Present in preverite našo bogato ponudbo.


Art Present | Pripomočki za avto: odsevni brezrokavnik, strgalo za led, dišeče smrečice, etui za ključe, torbe za dokumente - povezave do naše spletne strani:

- Pripomočki za avto
- Odsevni brezrokavnik
- Strgalo za led
- Dišeče smrečice
- Etui za ključe
- Torbe za dokumente