Pošlji povpraševanje

Prosti čas preživite aktivno - tudi z našimi poslovnimi darili kot so igralne karte, prisrčnica, Aladdin steklenička, tehtnica, napihljiva žoga

Prosti čas vsak posameznik preživlja različno. Ne glede na aktivnosti vašega poslovnega partnerja, boste pri nas našli primerna poslovna darila za prosti čas. Med darila za prosti čas spadajo igralne karte, prisrčnica, tehtnica, napihljiva žoga, Aladdin steklenička in še mnogo več. Tako so vam na voljo darila za prosti čas za tiste, ki so razigrani in mladi po srcu - igralne karte in napihljiva žoga, kot tudi darila za aktivne posameznike - tehtnica, prisrčnica in Aladdin steklenička. Poleg poslovnih daril za prosti čas so vam na voljo tudi namizni pripomočki, artikli za avtomobil, nahrbtniki in druga zanimiva poslovna darila.


Prosti čas za razigrane in mlade po srcu - igralne karte in napihljiva žoga

Prosti čas razigrani in mladi po srcu radi preživljajo v naravi, v prijetni družbi. Idealno darilo za take posameznike je lahko povsem enostavno, kot je npr. napihljiva žoga ali pa igralne karte. Vaši poslovni partnerji bodo darila gotovo veseli, saj bodo v njem lahko uživali v družinskem ali prijateljskem krogu. Igralne karte so vam tako na voljo v setu, v priročnem etuiju za igralne karte. V etuiju za igralne karte je priložen tudi blokec in svinčnik. Priročen etui za igralne karte se zapira na ježka. Etui za igralne karte je na voljo samo v črni barvi, nanj pa se lahko natisne logotip podjetja. Nudimo vam tudi dva seta igralnih kart MODIANO v lakirani leseni škatlici. Napihljiva žoga vam je na voljo v različnih barvah, izberete pa lahko tudi prozorno napihljivo žogo. Napihljiva žoga je uporabna za uživanje na plaži ali v bazenu. Napihljiva žoga vam je na voljo v treh barvnih kombinacijah: modro-bela, rdeče-bela in rumeno-bela. Prozorna napihljiva žoga pa vam je na voljo v petih živahnih barvah: rdeča, modra, zelena, rumena in oranžna.


Prosti čas za aktivne in športne posameznike - prisrčnica, tehtnica, Aladdin steklenička

Prosti čas aktivni posamezniki porabijo za ukvarjanje s športom in ostalimi aktivnostmi. Pri teh aktivnostih, jim bodo prišli prav naslednji elementi - tehtnica, Aladdin steklenička in tudi prisrčnica. Prisrčnica je izdelana iz kovine in v osnovni velikosti lahko vsebuje 200ml tekočine. V naši ponudbi boste zagotovo našli prisrčnico po vašem okusu. Izbrana prisrčnica se lahko od ostalih razlikuje po obliki, izgledu in dodatkih. Tehtnica je element, ki jo potrebuje vsak športnik. Pri nas vam je na voljo tehtnica Tronic, ki je osebna digitalna tehtnica z nosilnostjo 150kg. Aladdin steklenička pa je vsem dobro poznana ekološka steklenička za vodo. Aladdin steklenička vam je na voljo v različnih barvah in velikostih.


Art Present d. o. o. | Prosti čas, igralne karte, napihljiva žoga, prisrčnica, Aladdin steklenička, tehtnica - povezave od naše spletne strani:

- Prosti čas
- Igralne karte
- Prisrčnica
- Aladdin steklenička
- Tehtnica
- Napihljiva žoga