Pošlji povpraševanje

Termometri, usnjene torbe in modne ure - namizne, ročne in stenske

V spletni trgovini Art Present so vam na voljo zunanji in notranji termometri. Termometri so lahko samostojni ali kot sestavni del ur. Po ugodnih cenah vam nudimo tudi usnjene torbe in modne ure - namizne, ročne in stenske ure. Modne ure lahko podarite svojim najbližjim, lahko pa predstavljajo tudi izvirna poslovna darila. Ker so modne ure primerne za individualno obdarovanje, so vsekakor pravo darilo za izkazovanje spoštovanja in utrditev medsebojnih poslovnih odnosov.

Termometri in modne ure | Zanimivo in uporabno darilo je vremenska postaja

Če boste pregledali našo spletno trgovino, boste videli, da vam je po izredno ugodni ceni na voljo tudi vremenska postaja. Vremenska postaja ni le izvirno in zanimivo darilo, temveč tudi izredno uporabno. Zakaj bi vreme pregledovali na teletekstu ali internetu, če vam vremenska postaja poenostavi delo? Vremenska postaja združuje elemente, kot so modna ura, termometer, barometer, vlagomer in koledar. Nekatere bolj napredne vremenske postaje v naši ponudbi vam omogočajo tudi prikazovanje luninih men ter shranjevanje najvišje in najnižje temperature ter vlažnosti. Art Present - kvalitetne vremenske postaje, modne ure in termometri.

Termometri in ostali produkti z logotipom vašega podjetja

Naše podjetje ni le spletna trgovina, saj opravljamo tudi storitve, kot so oblikovanje, priprava in izvedba tiska. Na ta način lahko termometri in ostali produkti (usnjene torbe, namizne, stenske in ročne ure...) brez težav vsebujejo logotip vašega podjetja. Ukvarjamo se tudi s sitotiskom, zato vam logotip vtisnemo tudi na promocijski tekstil - kratke majice, majice z dolgimi rokavi, dežni plašči, vetrovke, kape in podobno. Zaupajte nam svoje želje in poskrbeli bomo, da bodo termometri uspešno predstavljali vaše podjetje.


Namizne ure | Ročne ure | Stenske ure | Nudimo vam kvalitetne modne ure

Modne ure so darilo, ki ga bodo veseli tako vaši najdražji kot tudi zaposleni in poslovni partnerji. Za prve pridejo v poštev predvsem ročne ure, ki vsebujejo nekoliko bolj osebno noto. Seveda jih podarite tudi kot poslovno darilo, saj so vam nekatere ročne ure na voljo že za manj kot 10 €. Če se odločite za obdarovanje poslovnega partnerja, vam priporočamo modne ure Caravelle by Bulova, ki jih odlikujeta moden design in visoka kvaliteta. Zanimive so tudi stenske ure. Dobite jih v plastični ali leseni izvedbi, nekatere stenske ure vsebujejo tudi barometer in vlagomer. Izredno praktične so namizne ure, ki so vam na voljo v mnogih različicah. Nekatere so analogne, druge digitalne. Nekatere namizne ure odlikujejo vgrajeni termometri, druge pa spreminjanje barv zaslona. Prepričani smo, da boste našli namizne ure, ki vam najbolj ustrezajo. Če se boste znašli v spletni trgovini Art Present, boste videli, da ponudbe ne sestavljajo samo modne ure in termometri. Pri nas dobite tudi kvalitetne usnjene torbe (naravno ali umetno usnje), pisala, dežnike, rokovnike in vse za plažo. Na voljo so vam tudi uporabni pripomočki za avto, denarnice, slike in promocijski tekstil. Art Present - ko obdarovanje postane užitek.

Art Present | Termometri, modne ure, namizne, ročne in stenske ure, vremenska postaja, usnjene torbe - povezave do naše spletne strani:

- Termometri
- Modne ure
- Namizne ure
- Ročne ure
- Stenske ure
- Vremenska postaja
- Usnjene torbe