Pošlji povpraševanje

Vse za plažo | Senčniki za kampiranje in kopalne brisače z motivi

Se odpravljate na morje morda celo na kampiranje? Znašli ste se na pravem mestu, saj pri nas dobite vse za plažo. Na voljo so vam kvalitetni senčniki za kampiranje in kopalne brisače z motivi. Poskrbite, da vas ne opeče sonce in se odločite za senčnik za na plažo, ki ga seveda lahko postavite tudi na vrt na domač balkon ali teraso. Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli senčnik, ki bo popolnoma ustrezal vašim željam tudi takrat ko gre za senco na gostinskih vrtovih Po ugodnih cenah vam nudimo tudi brisače za plažo, ki so lahko podarjene kot odlično poslovno darilo. Presenetite svoje poslovne partnerje in jim kupite kopalne brisače z motivi ali z logotipom. Če pa gre za individualno darilo, je zanimiva ideja vrtni senčnik za na plažo Art Present, vse za plažo na naši spletni strani.

Vse za plažo | Zavarujte se pred soncem s senčniki za na plažo

Znano je, da sloj ozona, ki predstavlja zaščitni plašč Zemlje, postaja vedno tanjši. UV žarki za človeka postajajo vse nevarnejši, zato je nujno, da ste na plaži dobro zaščiteni. Pri nas vam nudimo vse za plažo, tudi senčnike, ki vas kvalitetno zaščitijo pred sončnimi žarki. Senčnik za na plažo vam je na voljo v različnih barvah, barvnih vzorcih in velikostih, zato se ravno pravšnji zagotovo najde tudi za vas. Senčnik za na plažo ali vrtni senčnik lahko dobite tudi v različnih materialih. Izbirate lahko med najlonom, bombažem, rafijo (material iz palmovih listov) in poliestrom. Kvalitetno držalo je lahko leseno ali kovinsko (pogosto aluminijasto). Senčnik za na plažo lahko poljubno nagibate in s tem enostavno ustvarjate senco na želenem mestu. Obiščite našo spletno trgovino, kjer vam je na voljo vse za plažo - kopalne brisače in senčniki za na plažo.


Vse za plažo | Majhne, srednje in velike kopalne brisače za plažo z motivi

Ponudba podjetja Art Present je izredno bogata. Pri nas dobite izvirna in uporabna darila, med drugim tudi vse za plažo. Zakaj ne bi za darilo podarili brisače za plažo? Nudimo vam brisače za na plažo mnogih barv, izbirate lahko namreč med kar dvajsetimi barvami. Bombažne brisače za na plažo lahko dobite v različnih velikostih:
- Majhna brisača: 30 x 50 cm
- Srednja brisača: 50 x 100 cm
- Velika kopalna brisača: 70 x 140 cm


Brisače za kopanje so izredno kvalitetne in dobro vpijajo vodo. Kakovosten material kopalnim brisačam zagotavlja, da se na soncu hitro posušijo, poleg tega pa zelo dolgo izgledajo kot nove. Po ugodnih cenah vam nudimo vam tudi brisače za roke. Presenetite svoje zaposlene in jim kupite kopalne brisače z motivi za otroke. Prepričani smo, da se vam bo lepa gesta hitro povrnila.


Art Present | Vse za plažo in ostali kvalitetni produkti

Ker smo na trgu že od leta 1990, je danes naš prodajni asortiman izredno pester. Na voljo vam je vse za plažo - senčniki in brisače za na plažo. Poleg tega vam nudimo tudi izvirna promocijska in poslovna darila, kot so modne ure, dežniki, rokovniki, pripomočki za avto, nahrbtniki, USB ključi in promocijski tekstil. Sem spadajo kratke majice, majice z dolgimi rokavi, dežni plašči, klobuki, klobučki in mnogi drugi tekstilni izdelki. Obiščite nas na uradni spletni strani in napolnite košarico.

Art Present | Vse za plažo: senčniki za na plažo, brisače za na plažo - povezave do naše spletne strani:

- Vse za plažo
- Senčnik za na plažo
- Senčniki za na plažo
- Brisače za na plažo
- Brisače za plažo