Soma d.o.o.

Najboljše za vsako kopalnico in dom

Pipa za umivalnik - katera armatura je prava izbira?

Pipa za umivalnik je nepogrešljiv del vsake kopalnice, na katerega pri opremljanju zagotovo ne smemo pozabiti. Ključnega pomena je izbira kakovostne pipe za umivalnik z odlično tehniko delovanja in estetsko dovršenostjo. Pri opremljanju doma se je potrebno zavedati, da h končnemu videzu ogromno prispevajo prav dodatki, kot so armature za umivalnik. S pravilno izbrano pipo za umivalnik bo kopalnica videti urejena in udobna, zato se bomo v njej z veseljem sprostili in osvežili. Prav kopalnica je največkrat tisti prostor, v katerem začnemo nov dan, zato ni vseeno, kakšno pipo za umivalnik izberemo. Ponudba armatur za umivalnik je zelo pestra, saj so pipe na voljo v različnih slogih, vključno z modernim, klasičnim in rustikalnim, med seboj pa se razlikujejo tudi po načinu toka vode. Nekatere so celo opremljene z LED svetlobo, ki spreminja barvo glede na temperaturo vode! Da bi izbrali primerno pipo, se moramo osredotočiti na njeno kakovost oziroma material, iz katerega je izdelana, saj si vsekakor želimo, da bi nam armatura še dolgo služila. Kopalniška armatura za umivalnik, izdelana iz kakovostnega materiala, zagotovo ne bo pričela puščati vodo že po nekajkratni uporabi, prav tako ne bo prišlo do razrahljanosti. Material, iz katerega je izdelanih največ kakovostnih enoročnih pip za umivalnik je trpežna medenina, ki prispeva k dolgotrajni obstojnosti armature.

Armatura in umivalnikStella armatura za umivalnik

Ne le material - pomembna je tudi funkcionalnost!

Pipa za umivalnik naj bo v vseh pogledih kar se da funkcionalna. Pri tem upoštevamo način priprave tople vode, pretočni pritisk, njene dimenzije in način toka vode (tuš, slap, klasični curek). Pogosto se zgodi, da kupec izbere armaturo, ki je pritegnila njegov pogled, vendar pa je ta na koncu zaradi neupoštevanja dimenzij, načina montaže in drugih dejavnikov praktično neuporabna. Šele po omenjenih specifikacijah lahko na pipo pogledamo tudi z estetskega vidika. Pri izbiri sledimo svojemu okusu in stilu, v katerem je opremljena naša kopalnica. Kot smo omenili, so na voljo armature za umivalnik v rustikalnem, modernem in klasičnem stilu. Sodobnejše pipe spremlja senzor, ki zaznava bližino rok in se ugasne, ko odmaknemo roke. Na tak način lahko zmanjšamo porabo sanitarne vode, kar je še posebej praktično, če so v gospodinjstvu prisotni tudi otroci. V tem primeru je praktična tudi LED svetloba, saj bo otrok vedel, kdaj je voda vroča in kdaj ustrezno topla.

Preverite našo pestro izbiro renomiranih evropskih proizvajalcev

Zaupajmo le najboljšim proizvajalcem

Zaradi velikega števila ponudnikov na trgu je izbira pipe za umivalnik zahtevna naloga, zato naj nas pri nakupu vodijo dolgoletne izkušnje proizvajalcev. Grohe je eden izmed vodilnih proizvajalcev armatur za umivalnik. S svojimi inovacijami in oblikovanjem je podjetje močno zasidrano na evropskem trgu, njihovi izdelki pa izpolnjujejo najvišje zahteve na področju izdelave, funkcionalnosti ter kakovosti. Trenutno edini proizvajalec pip za umivalnik, ki za svoje izdelke nudi 10 letno garancijo, je Nord. Nord armature so kombinacija vrhunske kvalitete in dizajna, ki jih krasi tudi zelo sprejemljiva cena. Že 50 let so na tržišču armature Armal, ki skrbijo za zadovoljnega kupca. Pozabiti pa ne smemo na termostatske pipe proizvajalca Huber, ki omogočajo največji užitek pri tuširanju ali kopanju. V podjetju Soma iz Ljubljane so na voljo pipe za umivalnik vseh omenjenih priznanih proizvajalcev, ki slovijo po kakovosti in trpežnosti svojih izdelkov. Ker pa v podjetju vedno poskrbimo za akcije, ne spreglejte ponudbe, v sklopu katere boste armaturo dobili po še posebej ugodni ceni.