Soma d.o.o.

Najboljše za vsako kopalnico in dom

Kopalniške armature - sanitarne armature priznanih blagovnih znamk

V podjetju Soma d.o.o. vam nudimo kopalniške armature priznanih izvajalcev Nord, Cisal, Huber, Eurorama, Zazzeri, Hansgrohe, Grohe, Armal in Ideal Standard.

Kopalniške armature Nord

Kopalniške armature Nord so izjemnega dizajna, z visoko funkcionalnostjo in prvovrstne kvalitete. Zavedajo se, da morajo armature za kopalnico dandanes ustrezati zahtevam po kakovosti in hkrati zadovoljiti individualne zahteve strank po estetiki. Tako so izdelali linijo sanitarnih armatur, ki so primerne tako za minimalistično opremljene moderne domove kot tudi za bolj tradicionalne kopalnice. Vsekakor pa jim je uspelo združiti praktičnost in izstopajoč dizajn vseh vodovodnih armatur.

armatura Nord za kad

Sanitarne armature Hansgrohe

Sanitarne armature Hansgrohe spadajo med vodilne armature za kopalnico na svetu. Poznane so po izjemni kvaliteti, odličnem oblikovanju ter skrbi in prilagajanju zahtevam uporabnikov. Kopalniške armature Hansgrohe vam vašo kopalnico pomagajo spremeniti v pravi raj ter vas razvajajo s čudovito kolekcijo sanitarnih armatur. Nudijo najnovejšo tehnologijo, impresiven dizajn, cene za vsak žep ter zagotavljajo dolgo obstojnost izdelkov. Njihove vodovodne armature so tudi okolju prijazne.

Vodovodne armature Armal

Vodovodne armature Armal prinašajo vrhunsko evropsko kvaliteto. Izdelane so iz najboljših materialov v skladu z evropskimi standardi. Kopalniške armature Armal so zaradi kromirane površine izredno odporne in zagotavljajo trajen sijaj. Prijemi vseh vodovodnih armatur so kovinski in zato trajni ter vzdržljivi, njihovo vzdrževanje je enostavno. Izpolnjujejo najvišje ekološke zahteve, izdelane so v skladu z mednarodno priznanim okoljskim standardom in so tako tudi okolju prijazne.

Vodovodne armature Cisal

Cisal je še eden izmed vrhunskih proizvajalcev sanitarnih armatur. Filozofija podjetja je, da je pri izdelavi kopalniških armatur pomemben in premišljen vsak detajl. Kadar je govora o armaturah za kopalnico, jih ravno njihova preciznost, tehnične lastnosti in ljubezen do podrobnosti večkrat postavljajo pred konkurenco. Materiali, iz katerih so izdelane kopalniške armature, so visoke kvalitete, higienski in narejeni v skrbi za okolje.

Sanitarne armature Grohe

Proizvajalec Grohe nudi široko paleto kopalniških armatur, kombinira vrhunsko tehnologijo in luksuzen dizajn ter omogoča izbiro sanitarnih armatur, ki bodo do potankosti dopolnile vašo kopalnico. Vsaka kolekcija ponuja različne vodovodne armature iz najboljših materialov, ki se lepo ujemajo s sodobno kopalniško keramiko. Na voljo so tudi enoročne sanitarne armature, ki zmanjšujejo porabo vode, a ne tudi vašega ugodja.

armatura Huber za umivalnik

Kopalniške armature Huber

Huber je proizvajalec s tradicijo na področju vodovodnih armatur. Nudi izjemno zanesljivo kvaliteto in najsodobnejšo tehnologijo kopalniških pip, ki se podajo prav vsaki kopalnici. Vse njihove armature ustrezajo visokim standardom kakovosti, različnim občutkom za dizajn in združujejo pravo razmerje med ceno in kakovostjo.

Ne glede na to, katerega proizvajalca kopalniških armatur boste izbrali, vam pri podjetju Soma d.o.o. zagotavljamo ugodne cene, visoko kakovost in trajno zadovoljstvo. Obiščite nas.

ponujamo tudi rešitve za suhomontažo