Soma d.o.o.

Najboljše za vsako kopalnico in dom

Kopalniška oprema, vključno s kakovostnimi pipami za kopalnico

Kopalniška oprema je nedvomno eden najpomembnejših elementov  vsakega stanovanja. S tem je mišljena tako večja kopalniška oprema, kot so na primer kad in straniščna školjka, keramične ploščic ipd., kot manjši elementi, kamor denimo prištevamo pipe za kopalnico. Danes je ponudba kopalniške opreme izjemno raznolika, zato se morate izbiranja lotiti zelo premišljeno. Idealno je, da upoštevate tako funkcionalnost kot estetski vidik, saj je to najzanesljivejša formula za dolgoročno zadovoljstvo z izbrano kopalniško opremo.

Kopalniška armatura

Kdaj je potrebna zamenjava armature v kopalnici?

Morda sicer niste v fazi celostnega opremljanja svojega doma, zato vas ne zanima kompletna kopalniška oprema, ampak se lotevate manjše obnove, pri čemer ste začeli ugotavljati, da bi bila morda v sklopu tega projekta smiselna zamenjava armature v kopalnici. Je res prišel čas za to? Očiten znak, da bi bila najverjetneje smiselna zamenjava, je zagotovo puščanje, ki ga ni mogoče v celoti zaustaviti kljub poskusom popravila. Tu lahko namreč namestitev nove vodovodne pipe za kopalnico pomeni precejšnji dolgoročni prihranek, saj ne boste več po nepotrebnem pošiljali neuporabljene pitne vode v odtok. Seveda pa je lahko razlog za montažo nove pipe povsem estetski. Mogoče je bila trenutna oprema izbrana nepremišljeno, zdaj pa ugotavljate, da se ne sklada najbolje z estetiko prostora, ali pa je pipe za kopalnico preprosto načel zob časa, vodni kamen ali uporaba pretirano agresivnih čistil. Ne glede na to, kaj je vaš razlog, se obnove lotite s skrbno preučitvijo različnih možnosti, da dosežete zares optimalen končni rezultat.

Armatura za kopalnico

Kakšne vodovodne pipe za kopalnico so najboljše?

Kako pa se sploh lotiti izbiranja kopalniške opreme, ki jo potrebujete? Težko je npr. podati splošen odgovor na vprašanje o tem, katere pipe za kopalnico so najboljše. Veliko je namreč odvisno od vaših preferenc, podobno kot velja za izbiranje kopalniške opreme nasploh. Ena izmed odločitev, ki jih boste morali sprejeti, je denimo  ta, ali izbrati enoročne ali dvoročne pipe. Prve so izdelane z uporabo posebne kartuše, katere funkcija je predvsem ta, da se v njej mešata topla in mrzla voda. Med najpomembnejše prednosti enoročne izvedbe štejemo to, da je njena montaža precej preprosta, podobno pa velja za samo uporabo. Vendar pa so kljub nekoliko zahtevnejši namestitvi včasih zanimiva rešitev dvoročne vodovodne pipe za kopalnice, pri katerih je možna tako nadometna kot podometna vgradnja. Vsaka izmed teh opcij ima svoje prednosti in slabosti. Podometna izvedba je za večino lepša, vendar pa je morebitno popravilo tu nekoliko težje. Pred dokončno odločitvijo pa je vsekakor nujno posvetiti dovolj pozornosti še značilnostim posameznih materialov – kako odporni so na različne manj ugodne dejavnike, kako zahtevno je čiščenje oziroma vzdrževanje ipd. Ne zadovoljite se torej z začetnimi vtisi, ampak upoštevajte, da gre za nekaj, kar boste najverjetneje uporabljali še kar nekaj let.

Kopalniška armatura za umivalnik, kad, kabino za tuširanje ali bide

Ponudba podjetja Soma d. o. o. vas bo navdušila s pestrim naborom različnih opcij. Pri nas vas čaka vrhunska kopalniška armatura za umivalnik, seveda pa ne le za umivalnik, ampak obenem še za elemente, kot so kabina za tuširanje, kad ali bide. Gre za proizvode priznanih znamk, kot so Nord, Cisal, Huber, Eurorama, Zazzeri, Hansgrohe, Grohe, Armal in Ideal Standard. Začetna estetika in funkcionalnost ostajata z minevanjem časa nespremenjeni, uporabniška izkušnja je izredno prijetna in naravna, vzdrževanje pa ne zahteva posebnega napora.

PREVERITE NAŠ AKTUALNO PONUDBO IZDELKOV V AKCIJI

Kakovostna kopalniška oprema na enem mestu

V našem prodajnem programu pa vam je na voljo tudi vsa druga kopalniška oprema, potrebna za celovito prenovo tega prostora. Med kopalniško opremo boste našli omarice, sanitarno keramiko, klasične in tuš kadi ter kabine, ploščice in različne dodatke. Kopalniška oprema iz naše ponudbe zagotovi optimalno udobje in občutek razkošja. To je kopalniška oprema, s pomočjo katere se prostor spremeni v vašo zasebno oazo za razvajanje!