Soma d.o.o.

Najboljše za vsako kopalnico in dom

Armature za kopalnico – za umivalnik in za druge elemente

Armature za kopalnico so nedvomno nepogrešljiv del opreme. Čeprav gre za manjši kos, pa si zagotovo zaslužijo prav toliko pozornosti pri izbiri kot sanitarna keramika ali pohištvo za kopalnico. Pogosto imajo namreč prav detajli pomemben vpliv na funkcionalnost in estetiko kopalnice. Pri opremljanju ali obnovi kopalnice si torej vzemite dovolj časa za to, da poiščete kakovostne armature – za umivalnik in drugih vrst.

Armature za kopalnico

Moderne armature za kopalnico so tudi dekorativni element

Armature za kopalnico – naj bodo to kopalniške tuš armature ali za umivalnik – imajo seveda v prvi vrsti predvsem funkcionalno vlogo. Pri nakupu se je tako za začetek smiselno osredotočiti na funkcije, ki jih ponuja posamezni model, enostavnost uporabe, kakovost uporabljenih materialov, (ne)zahtevnost čiščenja oziroma vzdrževanja, občutljivost na večji vodni tlak in na podobne dejavnike. Vendar pa to še ne pomeni, da morate povsem zanemariti estetski vidik. Moderne armature (za umivalnik idr.) so namreč nemalokrat prava umetnija v malem, ki poživi kopalnico. Dekorativna funkcija torej tu nikakor ne bi smela biti zanemarjena, ampak povsem nasprotno. Poiščite model, ki vas bo očaral tako s funkcionalnostjo kot z dizajnom.

Več o tem

Armatura za umivalnik danes možna v najrazličnejših izvedbah

Možnih stilov oz. dizajnov je dandanes skorajda toliko, kot je različnih okusov. Izbrati je npr. mogoče elegantne, minimalistične izvedbe ali pa razkošnejše oblike, polne drobnih detajlov. Obenem se lahko odločate med enoročnimi in dvoročnimi modeli poljubnih dimenzij, ki omogočajo različne načine montaže. Izbira je torej v veliki meri prepuščena vašim željam, pri čemer pa je vsekakor smiselno upoštevati velikost umivalnika in drugo opremo v prostoru, da bo končna podoba kopalnice zares usklajena.

Pipa za tuš

Podometne ali nadometne tuš armature ali armatura za kopalno kad

Zgodba zase je armatura za kopalno kad. Tudi tu je na voljo kar nekaj prostora za eksperimentiranje z različnimi oblikami, pretočnim pritiskom, metodo priprave tople vode itn. Pri tem sta možni nadometna ali podometna montaža. Podobno velja za kopalniške armature za tuš. Podometna namestitev, pri kateri je torej večji del »skrit«, je še posebej priljubljena rešitev v nekoliko bolj minimalistično opremljenih kopalnicah. Ob tem sicer upoštevajte, da bo ob morebitni potrebi po popravilu potreben večji poseg. Če niste povsem prepričani, katera rešitev bi bila najbolj smiselna glede na vaša specifična pričakovanja, je vsekakor priporočljivo, da se pred končno odločitvijo posvetujete s strokovnjakom.

Kopalniške armature za tuš in umivalnik NORD Stella ter še mnogo več

V ponudbi podjetja SOMA d.o.o. vas čakajo kakovostne armature za kopalnico (za umivalnik in drugih tipov), med drugim modeli iz linije Stella priznane znamke NORD. Pri oblikovanju našega prodajnega programa smo izredno pozorni na kakovost posameznih kosov za opremljanje kopalnice. Zavedamo se namreč, da montaža nekakovostne armature (za kopalno kad, umivalnik itn.) pogosto povzroči nemalo težav. Neustrezni materiali na primer velikokrat privedejo do puščanja. Že minimalno kapljanje vode po nepotrebnem povečuje stroške gospodinjstva, poleg tega pa pomeni nesmiselno zapravljanje pitne vode, ki je ena naših največjih dragocenosti. Poleg tega puščanje armature za kopalnico povečuje nevarnost za hitro nastajanje vodnega kamna, kar pomeni precej več dela s čiščenjem ali celo tveganje za trajne, neodpravljive poškodbe. Svojim strankam želimo prihraniti tovrstne nevšečnosti in jim ponuditi le najboljše, ne da bi to pomenilo vrtoglavo visoke cene. Za še posebej ugoden nakup je tu akcijska ponudba, ki jo vseskozi posodabljamo. Če potrebujete pomoč pri izbiri ali dodatne informacije, vas vabimo, da nas pokličete ali nam pošljete elektronsko sporočilo. Povpraševanje pa lahko zelo hitro in preprosto oddate kar s pomočjo obrazca na naši spletni strani. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Sam nakup pa je mogoče nato opraviti v razstavno-prodajnem salonu kopalnic SOMA, ki ga najdete v Ljubljani, natančneje na naslovu Koprska 78 (Ljubljana Vič). Tam vas čakajo še mnogi drugih proizvodi priznanih evropskih proizvajalcev – od straniščnih školjk in omaric pa do modernih keramičnih ploščic, na voljo v številnih dimenzijah, barvah in vzorcih. Vabljeni!

Preberite več