Soma d.o.o.

Najboljše za vsako kopalnico in dom

Pipe za kopalnico: naj bo pipa za umivalnik nekaj čisto posebnega

Pipe za kopalnico so eden tistih elementov, ki jim mnogi ne posvečajo posebne pozornosti pri opremljanju. Tako se zadovoljijo s precej generičnimi dizajni, ki se morda niti ne ujemajo zares z drugo opremo v kopalnici. Vendar pa so lahko pipe za kopalnico – za umivalnik in drugih vrst – povsem drugačne, izvirne in unikatne, v celoti skladne z vašim okusom in s celostno podobo kopalnice.

Pipe za kopalnico

Minimalistična ali rustikalna pipa za umivalnik – izbira je vaša

Najprej je seveda pomembno, da je armatura za umivalnik v kopalnici izdelana iz zares kakovostnega materiala, odpornega na mehanske poškodbe, vodni kamen in druge manj ugodne dejavnike. Zelo priljubljena izbira je denimo medenina. Ko se prepričate, da armatura ustreza visokim standardom kakovosti, pa pride na vrsto še vprašanje estetike. Danes se na tržišču najde nekaj za resnično čisto vsak okus. Možna je denimo minimalistično zasnovana, moderna armatura za umivalnik, ki stavi na preprosto eleganco prečiščenih, ostrih linij. Na drugi strani pa imamo izvedbe v rustikalnem stilu, izdelane s posebno pozornostjo do detajlov, ki v kopalnico vnesejo vtis razkošja in retro pridih. Seveda pa obstaja nato še celoten spekter znotraj omenjenih »skrajnosti«. Pri izbiri vsekakor upoštevajte velikost umivalnika v svoji kopalnici. Kombinacija relativno majhnega umivalnika in razkošne armature v praksi običajno ni najbolj praktična, vizualno pa bi v takšnem primeru prevelika armatura delovala kot tujek. Pazite torej na skladnost, pri čemer je hkrati pomembno, da je pipa za umivalnik skladna z estetiko opreme v celotni kopalnici.

Vas zanima več

Tudi pipa za kopalno kad ali tuš kabino lahko izdelana v poljubnem stilu

Podobno pestre možnosti kot pri umivalniku imate na voljo tudi v primeru, da vas zanima pipa za tuš kabino ali za kopalno kad. Znotraj osnovnih stilov – moderni, rustikalni ali klasični – imate nato še malo morje različnih dizajnov. Pri tem je možna tako enoročna kot dvoročna pipa – za kopalno kad ali tuš kabino –  ki jo je možno po želji montirati pod omet oz. steno. Med primerjanjem različnih možnosti ne pozabite preveriti, kolikšen vhodni in pretočni pritisk vode prenese posamezni model.

Kakovostne pipe za kopalnico ostanejo funkcionalne vrsto let

Morda se na prvi pogled zdi, da lahko najcenejše pipe za kopalnico povsem solidno opravijo nalogo, za katero se predvidene. Vendar pa se na žalost velikokrat izkaže, da to ne drži. Pri tovrstnih artiklih se namreč običajno precej hitro pojavijo težave – od nezadostnega tlaka vode do puščanja in hitrega kopičenja vodnega kamna na površini. Poleg tega so nekakovostne pipe za kopalnico precej bolj občutljive na praske, zato je skorajda nemogoče vzdrževati njihov prvotni videz. Povsem drugače pa velja za resnično kvalitetne armature za kopalnico. Te bodo ostale funkcionalne po mnogih letih uporabe, obenem pa bo material kljub minimalnemu vzdrževanju ostajal praktično nespremenjen. Kakovost je torej na dolgi rok cenejša, saj ne bo potrebe po nenehnih popravilih ali celo menjavi. Prav kvaliteta je zato tisto, na kar stavimo v podjetju SOMA d.o.o. Svojim strankam ponujamo vrhunske armature za kopalnico priznanih evropskih proizvajalcev, kot so Nord, Cisal, Huber, Eurorama, Zazzeri, Hansgrohe, Grohe, Armal in Ideal Standard.

Pipa za umivalnik

V ponudbi boste med drugim našli še pipe za bide

Vas morda zanimajo predvsem pipe za bide? Ta kos sanitarne keramike je nedvomno izredno praktičen, zato ni presenetljivo, da ga mnogi posamezniki, ki se lotevajo opremljanja, želijo v svojo novi kopalnici. V naši ponudbi vas čakajo tudi trpežne in moderne pipe za bide različnih dimenzij. Če potrebujete pomoč pri izbiri najustreznejše armature, vam z veseljem pomagamo s strokovnim nasvetom, kar nam omogočajo naše bogate izkušnje na tem področju. Podrobneje vam predstavimo specifike posameznih modelov oziroma tipov armatur in vam s tem olajšamo odločitev. Veseli bomo vašega obiska v našem salonu, ki ga najdete v Ljubljani. Podatke o delovnem času boste našli na naši spletni strani.

Vas zanima več