Gostilna Grič se nahaja na idilični lokaciji tik na mestom Slovenske Konjice, mestu cvetja in vina | Gostilna - zakladnica doživetij

Gostilna Grič se nahaja na idilični lokaciji tik nad mestom Slovenske Konjice, mestu cvetja in vina, in je prava prava zakladnica kulinaričnih in sprostitvenih doživetij - poskrbeli bomo namreč za žlahtno kapljico, sadno žganje, dobro hrano, zgodovino in gibanje v naravi. Idilična lokacija se nahaja na grebenu med Konjiško goro in mogočnim Pohorjem in je posejana z vinogradi in starimi zidanicami. Gostilna Grič je del podjetja Zlati grič, v katerem se ukvarjamo s pridelavo grozdja in vina, pa tudi s pridelavo namiznih jabolk. V naši agrotehnični trgovini, ki je namenjena predvsem vinogradnikom in sadjarjem, pa boste lahko izbirali med ponudbo sadnih sadik. V naši široki ponudbi vam poleg gostinskih storitev nudimo tudi sprostitev na golf igrišču in vadišču.

Gostilna Grič


Gostilna Grič - gostoljubje in domačnost v osrčju vinogradov ter široka gostinska ponudba

Gostilna Grič je od mesta Slovenske Konjice oddaljena dobrih 800 metrov in se nahaja v Škalskih vinogradih. Gostilna je urejena v stari zidanici v osrčju vinogradov, kjer dozori grozdje, iz katerega pridelujemo žlahtna vina, ki so kakovostna in vrhunska. V teh krajih je tradicija pridelava vina stara že več kot osemsto let. V neposredni bližini gostilne smo za vas uredili apartmajsko hišo s tremi čudovitimi apartmaji - vinogradniški dvorec. Gostoljubje in domačnost nudimo posameznim gostom, organiziranim izletnikom, zaključenim družbam ali poslovnežem. Na letnem vrtu Gostilne Grič boste lahko sedeč v senci pod košato češnjo občudovali naravne lepote Škalskih vinogradov. Verjemite, nič ni lepšega, kot priti na Zlati grič, združiti lepoto narave, moč nemirnega duha z igro golfa, vse to pa obogatiti s kulinarično domačnostjo in žlahtno kapljico. Obiščite nas v osrčju Dravinjske doline in se udeležite degustacije naših odličnih in visoko ocenjenih vin. Imeli boste možnost tudi ugodnega nakupa vin, ki so vam bila pri srcu - v vinski kleti je urejena prodajalna vina.

Gostilna Grič


Gostilna Grič - za sprostitev: izredno razgibano in z vinogradi obkroženo golf igrišče

Golf igrišče je zaradi naravnih danosti izredno razgibano in v celoti obkroženo z vinogradi. Po sredini celotnega igrišča teče potok, ki predstavlja vodne ovire na igralnih poljih. Na njem je prijetno igrati, vendar pa igra od vas zahteva zelo natančne udarce. V sklopu naših aktivnosti smo uredili tudi golf vadišče z organiziranimi urami učenja golfa, nadaljevalnimi tečaji za otroke in mladino ter individualne učne ure. Igrišče za golf je odprto od marca do novembra. Če si želite miru in počitka ter gibanja v naravi, pa vas Gostilna Grič nad Slovenskimi Konjicami vabi v sončne Škalce, v obnovljeno srednjeveško zidanico.


Zlati Grič | Gostilna Grič, Slovenske Konjice - povezava do naše spletne strani:

- Gostilna Grič, Slovenske Konjice