Vinska klet Škalce - pridelava vina, prodaja vin Zlati grič

Vinska klet Škalce se nahaja v vinorodnem kraju Škalce, ki leži nad mestom Slovenske Konjice. Gre za eno izmed najnovejših pridobitev podjetja Zlati grič, saj je bila vinska klet Škalce zgrajena oziroma dokončana v letu 2009. Na našo novo vinsko klet smo v podjetju zelo ponosni, saj predstavlja enega izmed najmodernejših tehnoloških in arhitektonskih objektov v Evropi.

Vinska klet Škalce


Vinska klet Škalce - pridelava vina, degustacije in prodaja vin Zlati grič.


Vinska klet Škalce na idilični lokaciji

Sončne Škalce predstavljajo pravi raj za vinogradnike, poleg tega pa so tudi priljubljena destinacija številnih turistov. Vinska klet Škalce se nahaja med mnogimi vinogradi, na katerih pridelava vina oziroma grozdja poteka že več kot osemsto let. V Škalcah so v stanovanjskem delu urejeni tudi trije apartmaji Zlati grič, med čudovitimi vinogradi pa se nahaja tudi igrišče za golf. Dejstvo je, da je lokacija, kjer se nahaja vinska klet Škalce, kot nalašč za turiste. Obiščite nas tudi vi, preizkusite naša vrhunska vina in se prepustite lepotam narave.


Pridelava visoko kakovostnega vina v vinski kleti Škalce

Pridelava vina je precej zapleten in dolgotrajen postopek, ki se konča v sodih v vinski kleti, kjer vino zori. Sledi še stekleničenje, nato pa se lahko prične prodaja vin. V vinski kleti Škalce poteka pridelava vrhunskega vina, tako belega kot rdečega. Kompleks zajema kleti z vinsko posodo, proizvodne prostore, kjer se vrši tudi trženje oziroma prodaja vin, ter upravo in garaže. Vinska klet Škalce je odprta za obiskovalce.


Vinska klet Škalce - ogled in degustacija vin za manjše in večje skupine

V naši ponudbi so tudi vodeni ogledi vinske kleti ter degustacija vin za manjše in večje skupine. Vinska klet Škalce je od aprila do oktobra med tednom odprta od 8. do 18. in v soboto od 8. do 12., od novembra do marca pa med tednom od 8. do 16. ter v soboto od 8. do 12. ure. Za vnaprej najavljene skupine smo pripravili različne programe degustacij vin z okusnim kruhom in sirom. V naši ponudbi so vključene tudi jedi, kot so npr. divjačinski golaž, telečja obara, mešani kmečki narezek in podobno. Vinsko klet Škalce je možno tudi najeti. Klet je opremljena z mini mešalno mizo, stereo ojačevalcem, dia projektorjem, platnom za projektor, brezžičnim in vrvičnim mikrofonom ter audio kablom. Prostor je kot nalašč za druženje manjših ali večjih zaključenih družb, za razne predstavitve in poslovna srečanja, kjer ne bo manjkalo dobrih vin in okusnih jedi.

Vinska klet Škalce


Zlati grič d.o.o. | Vinska klet Škalce, pridelava vina, prodaja vin - povezave do naše spletne strani:

- Vinska klet Škalce
- Pridelava vina
- Prodaja vin