Igrišče za golf Škalce - golf igrišče, kjer lahko opravite tečaj golfa

V Sloveniji se dandanes nahajajo že številna golf igrišča s čudovitimi zelenicami. Golf igrišča so sestavljena iz devetih (9 lukenj) ali osemnajstih igralnih površin (18 lukenj). Prav igrišče za golf Škalce velja za enega izmed najlepših igriščč z devetimi igralnimi polji v Sloveniji, saj se nahaja v idilični pokrajini. Igrišče za golf nad mestom Slovenske Konjice je obdano z vinogradi in starimi zidanicami, sonce, ki pogosto sveti na vinorodne griče ob igrišču, pa še dodatno prisostvuje k uživanju in sprostitvi ob igranju golfa.

Golf


Igranje golfa postaja vedno bolj priljubljeno

Danes je v Sloveniji že precej igrišč za igranje golfa. Pred letom 1936 v Sloveniji ni bilo nobenega golf igrišča. Od takrat dalje se je šport hitro razvijal, postavljena so bila nova igrišča, poleg tega se je razvijala tudi oprema. Igranje golfa je danes zelo priljubljeno, kar sploh ne preseneča. Gre za nenasilen šport, kjer je s palico potrebno žogico spraviti v luknjo v tleh. Igrišče za golf je lahko poljubne oblike, kar igranje naredi še posebej zanimivo. Golf igrišče igralcem predstavlja tako stik z naravo kot z ljudmi, poleg tega pa je igrišče tudi prostor za sprostitev in navezovanje novih poznanstev. Na igrišču za golf se pogosto pomerijo tudi poslovneži, saj igranje golfa predstavlja odlično priložnost za sklepanje novih poslov in okrepitev povezav med podjetji. Seveda je igranje golfa koristno tudi za zdravje, saj igralci med igro po igrišču prehodijo kar lepo število kilometrov.


Golf igrišče Škalce - igranje golfa zahteva zbranost in natančnost

Čeprav igranje golfa na prvi pogled morda deluje enostavno, pa gre za dokaj zahteven šport, ki zahteva veliko mero zbranosti in natančnosti. Najpomembnejša nista moč in dolžina udarca, temveč dobra koncentracija in premišljenost. To še posebej velja za golf igrišče Škalce, kjer je teren zelo razgiban. Naše igrišče za golf ima devet igralnih površin (9 lukenj) s skupno dolžino 2448 m. Igrišče v Škalcah ima tako imenovani par 36. Obiščite prijetno pokrajino, opravite tečaj golfa in preizkusite naše igrišče za golf. V bližini golf igrišča se nahaja tudi vinska klet Škalce, kjer lahko preizkusite vrhunska vina Zlati grič.


Igrišče za golf - pri nas lahko opravite tečaj igranja golfa

Obveščamo vas, da smo uredili golf vadbišče, kjer organiziramo učne ure golfa. Na golf igrišču vam je na voljo nadaljevalni tečaj golfa za otroke in mladino, nudimo pa vam tudi individualne učne ure. Tečaj golfa vodijo izkušeni mojstri z odličnim poznavanjem vseh pravil, tehnik in kodeksa obnašanja. Igrišče za golf je odprto od marca do novembra, zato tudi tečaj golfa lahko opravite le v omenjenem terminu. Za prijetno bivanje in hiter dostop do igrišča so vam na voljo čudoviti apartmaji Zlati grič.


Zlati grič d.o.o. | Igrišče za golf, igranje golfa, golf igrišče, golf igrišča, tečaj golfa - povezave do naše spletne strani:

- Igrišče za golf
- Igranje golfa
- Golf igrišče
- Golf igrišča
- Tečaj golfa