Apartmaji Zlati grič - čudoviti apartmaji v Sloveniji

Apartmaji Zlati grič se nahajajo v Škalcah nad Slovenskimi Konjicami. So last našega podjetja Zlati grič d.o.o., katerega osnovna dejavnost predstavlja pridelava grozdja in vina. Gre za vrhunska vina, tako bela kot rdeča, ki so slovenskim ljubiteljem vin dobro poznana. Apartmaji Zlati grič se nahajajo v neposredni bližini čudovitih vinogradov, blizu pa stojijo tudi vinska klet Škalce, Gostilna Grič in razgibano igrišče za golf.

Apartma


Apartmaji Zlati grič - vinogradniški dvorec

Tako imenovani vinogradniški dvorec, ki ga sestavljajo apartmaji Zlati grič, je kulturni spomenik, zavarovan z odlokom o razglasitvi kulturnih spomenikov občine Slovenske Konjice. Gre za tip bogatejšega plemiškega vinskega hrama, ki je v preteklosti pripadal Konjiškim gospodom. Dvorec je leta 2002 prešel v last našega podjetja in z aktivno obnovo smo poskrbeli, da so apartmaji Zlati grič postali eni izmed lepših. Mnogi naši gostje so celo mnenja, da so apartmaji Zlati grič kar najlepši apartmaji v Sloveniji. Na njihovo lepoto vplivajo različni dejavniki, poleg opreme in bogatih storitev za prijetno bivanje poskrbi še prijazno osebje, največ pa zagotovo pripomore idilična lokacija z nepozabnim razgledom na Dravinjsko dolino in zelene vinograde. Če si torej želite sprostitve in uživanja v naravi, pridite v Škalce, kjer se nahajajo prelepi apartmaji Zlati grič.

Apartmaji Zlati grič


Apartmaji v Sloveniji - najem apartmaja: Trta, Rozga ali Vitica

Apartmaji Zlati grič, ki se nahajajo v mirnih in sončnih Škalcah, so sestavljeni iz treh posameznih apartmajev. Rezervirajte si termin za sprostitev ter potepe v naravo, in opravite najem apartmaja:
- Apartma Trta
- Apartma Rozga
- Apartma Vitica


Apartma Trta, ki meri 65 m2, je primeren za 4 osebe, v njem pa se nahajajo dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnica, kopalnica z masažno kopeljo in tušem, ločene sanitarije, predprostor in spalnica. V apartmaju so tudi televizija, sedežna garnitura in delovna miza, omogočen je dostop do interneta.


V apartmaju Rozga so kopalnica s kadjo in tušem, WC, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnica, spalnica in predprostor. Tudi ta apartma je opremljen s televizijo, sedežno garnituro in delovno mizo, omogočen je dostop do interneta. Površina apartmaja meri 46m2, kar zadostuje za udobno namestitev 4 oseb.


Vitica je manjši apartma s površino 27 m2. Primeren je za 2 osebi, v njem pa se nahajajo kopalnica s tušem in sanitarijami, predprostor s kuhinjsko nišo in spalnica oziroma dnevni prostor z jedilnico. Apartma vsebuje televizijo, sedežno garnituro in zakonsko posteljo.


Apartmaji Zlati grič - najem apartmaja preko spleta

Rezervacijo in najem apartmaja lahko enostavno opravite preko naše spletne strani. Odločite se lahko za nočitev z zajtrkom, polpenzion, polni penzion, romantični vikend paket ali za 3- oziroma 7-dnevni golf paket. Pri najemu apartmaja nad 7 dni ste deležni popusta v višini 10 %. Vsem našim gostom nudimo tudi 30 % popust pri igranju golfa.


Apartmaji Zlati grič - čudoviti apartmaji v Sloveniji na idilični lokaciji.


Zlati grič d.o.o. | Apartmaji Zlati grič, apartmaji v Sloveniji, najem apartmaja - povezave do naše spletne strani:

- Apartmaji Zlati grič
- Najlepši partmaji v Sloveniji
- Najem apartmaja