Prodajalna vina v vinski kleti Škalce nad Slovenskimi Konjicami: prodaja vin vinske kleti Zlati grič | Prodaja žlahtnega vina | Prodaja vin v Sloveniji

V podjetju Zlati grič se ukvarjamo s pridelavo grozdja in vina, v manjši meri pa tudi s pridelavo namiznih jabolk. Gostilna Grič je urejena v stari zidanici v osrčju vinogradov, kjer dozoreva grozdje, iz katerega pridelujemo žlahtna vrhunska in kakovostna vina. V teh krajih je tradicija pridelave vina stara že osemsto let. Nova moderna vinska klet Škalce v kateri je urejena tudi prodajalna vina, predstavlja nove razvojne poti na vinskem in turističnem področju. V naši široki ponudbi vam poleg gostinskih storitev nudimo tudi sprostitev na golf igrišču in vadišču.


Prodajalna vina v vinski kleti Škalce - prodaja vrhunskih in kakovostnih vin v moderno urejeni vinski kleti

V vinski kleti, ki je nedvomno eden najmodernejših tovrstnih objektov v tem delu Evrope, je urejena reprezentančna klet z modernim prostorom, namenjenim degustacijam vina, vinoteka in prodajalna vina. Nova pridobitev je naš največji ponos in prepričani smo, da bo pomembno vplivala na še višjo kakovost vin z Zlatega griča. Naš cilj je še naprej pridelovati lokalno specifična vina, v svetu iskana zaradi svoje sadne svežine, izražene s primarnimi aromami. Prodaja vin z Zlatega griča bo tako še naprej suvereno stala ob boku najkakovostnejši svetovni konkurenci.


Prodajalna vina Zlati grič - ponudba vina: belo in rdeče vino ter penine

Naša prodajalna vina vam ponuja pester izbor belih in rdečih vin ter penin. V ponudbi belih vin boste lahko okušali vina, kot so beli konjičan, renski rizling, sivi pinot, traminec, sauvignon, chardonnay in cuveé santonino ter vina posebne kakovosti: ledeno vino, chardonnay - izbor in renski rizling - pozna trgatev. Med rdečimi boste našli modro frankinjo, rose in modri pinot. konjiška penina rose, konjiška penina bela in konjiška penina vintage pa so naše penine. V ponudbi imamo tudi priročne darilne embalaže, ki so primerne tako za osebna kot poslovna darila. Degustacija vina je organizirana za majhne in velike skupine ter je možna ob predhodni najavi.


Prodaja vina v Sloveniji: prodajalna vina v vinski kleti Škalce le ena izmed mnogih

Slovenija ima najverjetneje najbolj nenavadno vinarsko tradicijo na svetu oziroma vsaj v Evropi. Slovenski vinarji pridelujejo ena najboljših belih vin, pa tudi nekaj izjemnih rdečih. Nova vinska klet Škalce pa bo s svojimi kapacitetami omogočala prodornejši nastop slovenskih vin na tujih tržiščih in tako pripomogla k temu, da bo prodaja vina v Sloveniji naraščala.


Zlati grič | Prodajalna vina - povezava do naše spletne strani:

- Prodajalna vina