Husqvarna motorne žage so iz leta v leto močnejše in zmogljivejše

Husqvarna motorne žage proizvajalci vsako leto izboljšujejo in so tako opremljene z nekaterimi najbolj izpopolnjenimi rešitvami. Široka paleta žag vključuje vse mogoče modele - od popolnoma profesionalnih do vsestransko uporabnih žag za domačo rabo. Na voljo so tako velike kot majhne verižne žage, žage za podiranje, žage za kleščenje in žage za pripravo drv.

Husqvarna motorne žageHusqvarna motorne žage za domačo uporabo so izdelane za občasno rabo, za tiste, ki dajejo prednost enostavni rabi pred ekstremnimi zmogljivostmi. Vsestranske Husqvarna motorne žage pa so že konstruirane za redno, a enostavnejšo uporabo v različnih situacijah. V večini primerov si delijo isti osnovni dizajn kot profesionalne Husqvarna motorne žage.

Profesionalne Husqvarna XP motorne žage in zmogljive robustne motorne žage so izdelane za dnevno uporabo in so namenjene uporabnikom, ki zahtevajo le najboljše. Prve veljajo za izjemno učinkovite in zmogljive, druge pa uporabniku nudijo trpežnost za najzahtevnejša opravila.

Husqvarna se lahko pohvali tudi s široko paleto ostalega orodja in strojev. Med slednjimi je vredno omeniti vrtni traktor Husqvarna. Njegova cena je namreč glede na bogat asortiman priključkov in izbire načinov košnje zelo ugodna. Idealen je za košnjo trave in različna opravila preko vsega leta. Navdušuje tudi tiha, zmogljiva, predvsem pa priročna električna žaga za živo mejo Husqvarna. Akcija v podjetju Žak do.o.o velja za nekatere druge izdelke tega proizvajalca.

Motorne žage Stihl vedno znova dokazujejo, kaj zmorejo

Motorne žage Stihl že več kot 85 let slovijo kot ene najbolj kakovostnih in najzanesljivejših motornih žag na trgu. Vrhunska kakovost in učinkovita tehnologija sta jasen dokaz, da so motorne žage Stihl pri delu v gozdu, parku, na javnih površinah ali doma na zasebnem vrtu resnično nepogrešljive.

Prednosti, ki jih prinašajo motorne žage Stihl, so:

  • Motorne žage Stihlsistem proti vibracijam: blaženje vibracij zmanjša prenos tresljajev motorja in verige na ročaje za roke;
  • trpežni zračni filtri: daljši delovni interval;
  • motor STIHL 2-MIX: dvotaktni motor zagotavlja izjemno moč in učinkovito delo, obenem pa zmanjšuje porabo goriva za 20% v primerjavi s starejšimi motorji;
  • meči in verige: Motorne žage Stihl temeljijo na lastnem razvoju proizvodnji mečev in verig, kar zagotavlja kakovostne in napredne rešitve.

Husqvarna - akcija motornih žag prinaša prihranek

V podjetju Žak d.o.o. ves čas pripravljamo posebna znižanja cen motornih žag, med katerimi so tudi motorne žage Husqvarna. Akcija motornih žag vam prinaša prihranek tudi do več sto evrov. Zato nikar ne odlašajte in še danes preverite našo ponudbo motornih žag Husqvarna. Akcija se splača!

Vabljeni!

Žak d.o.o. | Motorne žage priznanih blagovnih znamk po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: