Pošlji povpraševanje

Snežna freza - cena za kakovost

Bi radi vedeli, koliko stane snežna freza - cena je odvisna od tega, katerega proizvajalca si izberete (snežna freza Honda, snežna freza Husqvarna), in seveda tudi od tega, kateri model v ponudbi je za vas in vaše potrebe najprimernejši. Modeli za domačo uporabo so seveda manj vzdržljivo kot profesionalni, saj niso podvrženi tolikšni obrabi. Zato so jasno tudi bistveno cenejši. Po drugi strani pa snežna freza Husqvarna ali snežna freza Honda, ki sta vrhunske kakovosti, ne odstopata toliko navzgor od drugih modelov in proizvajalcev, čeprav je to izjemna snežna freza. Cena je predvsem pomembna zato, ker si lahko izdelek (tudi na primer ročno orodje Fiskars, motorne škarje za živo mejo, kosilnico, puhalnik, zaščitno opremo, motorne žage itd.) kupite tudi po ugodnejši ceni, če je določen izdelek v akciji.

Snežna freza Honda
Snežna freza Honda

Morda je manj znana kot snežna freza Husqvarna, a je njena kakovost ravno tako na vrhunskem nivoju. Snežna freza Honda vas zanesljivo ne bo razočarala, saj je tehnično zelo dovršena in uporabna snežna freza. Cena pa je kljub temu zelo ugodna. Niste prepričani, da bi takšno napravo res potrebovali? Verjetno zdaj, ko smo tako rekoč sredi poletne sezone, res ne razmišljate o snegu in kidanju z lopato, a spomnite se zadnjega snega in razmislite, ali vam ne bi dela bistveno olajšala ravno snežna freza. Cena je seveda višja od cene lopate, a je freza tudi precej učinkovitejša.

Snežna freza HusqvarnaSnežna freza Husqvarna - kopna potka, kot bi mignil

Snežna freza Husqvarna najbrž spada med najbolj znane odstranjevalce snega - predvsem zato, ker je tudi ena od kakovostnejših na svetu. Odvisno je seveda od posameznega modela, a nekatere so lahko tudi profesionalna snežna freza. Cena je seveda v tem primeru nekoliko višja, a boste z njo odstranili tudi veliko več snega. Snežna freza Honda, ročno orodje Fiskars, motorne škarje za živo mejo in še mnogi drugi izdelki za urejanje okolice so na policah prodajalne podjetja Žak, d.o.o.

Žak, d.o.o. | Snežna freza - cena odtehta njeno uporabnost - povezave do naše spletne strani: