Vrtne kosilnice Viking

Tudi če morate urejati le manjšo travnato površino, so vrtne kosilnice nepogrešljive. Viking kosilnice spadajo med najbolj znane tovrstne izdelke na svetu, zelo priznana pa je seveda tudi vrtna kosilnica Husqvarna. Če imate poleg vrtne kosilnice še prezračevalnik za travo (cena je izjemno ugodna), potem ste lahko prepričani, da boste imeli vso sezono lepo zelenico, ne da bi se ji morali pretirano posvečati. Vse, kar potrebuje za bujno rast je redna košnja in občasno zračenje. V podjetju Žak, d.o.o., smo uradni zastopnik za različne naprave, ki jih proizvajajo:

  • Husqvarna
  • Viking
  • Stihl
  • Honda
  • McCulloch

Podajamo pa tudi rezervne dele za vse naprave, kot je na primer meč za motorno žago Husqvarna.

Vrtne kosilniceVrtna kosilnica Husqvarna - vrtne kosilnice po meri kupca

Pri izbiri vrtnega orodja in naprav je pomembno, da najprej preverite, kaj pravzaprav potrebujete, in se ne zaletite. Naprave, ki jih kupimo 'za vsak slučaj', navadno obležijo v kotu, kar je velika škoda. Za vrtne kosilnice sicer to ne velja ravno pogosto, ker jih dejansko potrebujemo, je pa prav tako smiselno, da se odločimo za takšno, kot nam bo najbolje služila. Vrtna kosilnica Husqvarna in Viking kosilnice vam nudijo ravno takšno fleksibilnost, saj z različnimi modeli lahko popolnoma prilagodite napravo svojim željam.


Viking vrtne kosilnice

Vam je všeč vrtna kosilnica Husqvarna ali se bolj nagibate k nakupu Viking kosilnice? Niste povsem prepričani, kaj potrebujete? Kaj pa meč za motorno žago Husqvarna ali pa prezračevalnik za travo - cena je odvisna od izbire modela in proizvajalca, pri izbiri vrtne kosilnice in drugih naprav pa vam bomo svetovali glede na vaše potrebe in interese. Naše izdelke si lahko ogledate na spletni strani podjetja Žak, d.o.o., ali pa se oglasite v naši prodajalni in se obrnete na naše zaposlene. Dokazali vam bomo, da je konja trave lahko tudi zabavna, predvsem pa enostavna.

Žak, d.o.o. | Vrtne kosilnice Viking in vrtna kosilnica Husqvarna za čudovito trato vso sezono - povezave do naše spletne strani: