Snežne frezeSnežne freze Husqvarna in McCulloch

Snežne freze so pozimi več kot dobrodošle, če morate odstraniti sneg z večjega prostora, kot je nekaj kvadratnih metrov. V podjetju Žak, d.o.o., prodajamo snežne freze Husqvarna in snežne freze McCulloch. Obe podjetji proizvajata vrhunske izdelke, ki vam bodo olajšali zimsko odstranjevanje snega na poteh in parkiriščih in jih očistile, kot bi mignil. Snežne freze, Fiskars vrtno orodje, vrtna kosilnica Honda, vrtni traktorji, motorne žage in še marsikaj lahko dobite pri nas. Pravzaprav imamo na zalogi vse, kar potrebujete za urejanje okolice v vseh letnih časih. Z našo pomočjo bo okolica vaše hiše vedno kot se šika.

Snežne freze Husqvarna

Snežne freze so pozimi najbolj praktične za odstranjevanje snega, vendar je treba tudi smiselno izbrati, sicer je ne boste popolnoma izkoristili - kar pa je navsezadnje tudi škoda. Pri nas vam ponujamo snežne freze McCulloch in snežne freze Husqvarna in Honda. Če se osredotočimo na predzadnje omenjene, lahko rečemo, da so vrhunec tovrstnih naprav, saj se z njimi lahko po kakovosti in praktičnosti primerjajo malokatere snežne freze. Tudi cenovno so prijazne kupcu, še bolj pa to velja, če se pri nas oglasite v času tajanja akcije. Seveda so pri nas na voljo tudi vsi rezervni deli, nudimo pa vam tudi servis .

Snežne freze MccullochSnežne freze McCulloch

Medtem ko so snežne freze Husqvarna primerne tudi za profesionalno rabo, pa so snežne freze McCulloch večinoma a ne izključno namenjene domači uporabi in so tudi cenovno ugodnejše. Z njimi boste povsem enostavno odstranili sneg z vseh površin okoli hiše. Posamezne snežne freze se razlikujejo po moči in zmogljivosti, predvsem pa po tem, ali so primerne bolj za domačo uporabo ali pa jih lahko uporabljate tudi za čiščenje večji površin, na primer pešpoti v mestu ali parku. V vsakem primeru so snežne freze le eden od naših artiklov, saj lahko pri nas dobite tudi Fiskars vrtno orodje, zelo priljubljena pa je tudi vrtna kosilnica Honda. Ste že začeli z urejanjem okolice? No, snežna freza ali lopata bosta lahko še malo počakali, po Husqvarna kosilnico pa le brž pridite.

Žak, d.o.o. | Snežne freze Husqvarna in McCulloch - povezave do naše spletne strani: