Stihl motorne žage - prodaja motornih žag za različne namene

Stihl motorne žage veljajo za najboljše na svetu, saj jih odlikujejo vrhunska kakovost, učinkovita tehnologija in udobni dodatki. Ne glede na to, ali gre za delo v gozdu, parku, na javnih površinah ali doma na zasebnem vrtu, Stihl motorne žage bodo vaše delo zagotovo olajšale, saj bo vse potekalo gladko.

Stihl motorne žageProdaja motornih žag v podjetju Žak d.o.o. vključuje kompaktne in zmogljive Stihl motorne žage za domačo uporabo, za kmetijstvo in vrtnarstvo ter Stihl motorne žage za profesionalno rabo. Prav tako prodaja motornih žag v našem podjetju obsega motorne žage McCulloch in Husqvarna, slednja pa se lahko pohvali tudi s široko paleto ostalega orodja. Eno takšnih je pihalnik oziroma sesalnik za listje Husqvarna, ki vam omogoča mnogo več kot samo spihovanje listja. Z njim lahko odstranite tudi smeti, odrezano živo mejo ali pokošeno travo.

Prodaja motornih žag pa je le del našega obsežnega programa. Kosilnico za svoje delo boste na primer zagotovo našli v naboru izdelkov znamke VIKING. Motorna kosilnica Viking je na voljo kot bencinska, električna ali akumulatorska naprava, v klasični ali patentirani večnamenski izvedbi, za košnjo in mulčenje. Lahki in ozki modeli so primerni za trate do približno 800 m². Kosilnice z dodatno opremo, kolesnim pogonom in večjo širino košnje pa so primerne za površine do velikosti 2500 m².

Motorna kosa StihlMotorna kosa Stihl bo opravila z razraščeno travo

Z obsežnim prodajnim programom motornih kos in naprav za košnjo Stihl boste lahko vedno poskrbeli za urejeno okolico. Poleg Stihl motorne žage je učinkovitemu delu na vrtu namenjena motorna kosa Stihl. Ta bo s svojih mehkim rezom hitro opravila z divjo razraščenostjo trave okoli vašega doma. Kmalu bo spet zadišalo po pokošeni travi in na podrastje bo posvetilo sonce.

Za nego zelenice bo poskrbela priročna lahka motorna kosa Stihl, ki predstavlja idealno dopolnitev košnji trave in se uporablja tam, kjer je treba po končani košnji opraviti dodatna dela. Za večje vrtove in posestva bo prav prišla zmogljiva motorna kosa Stihl. Z motornimi kosami STIHL za nego zelenic in krajine boste brez težav opravili s košnjo večjih zelenic ter odstranili plevel in trdovratno grmovje.

Poleg akumulatorskih so na voljo električne kose, ki bodo prav tako poskrbele za brezhiben učinek dela. Nahrbtna motorna kosa Stihl pa je idealna za zahtevnejši teren, kot so strma pobočja, gosto poraščene strmine, ozki jarki, vinogradi in sadovnjaki. Gibljivi stik med motorjem in ročajem omogoča udobno delo, tudi na vzpenjajočem se terenu.

Prodaja motornih žag - motorne žage Stihl vedno znova dokazujejo, kaj zmorejo. Vabljeni!

Žak d.o.o. | Ugodna prodaja motornih žag priznanih blagovnih znamk - povezave do naše spletne strani: