Prodaja motornih žag - vrhunske motorne žage Stihl in Husqvarna

Prodaja motornih žag se je v Sloveniji močno povečala po naravnih nesrečah v minulih dveh letih, ko je novembra 2013 veter podiral drevesa v gozdovih, nekaj mesecev kasneje (februarja lani) pa jih je prizadel še žled. Prodaja in servis motornih žag sta tudi osrednji dejavnosti podjetja Žak d.o.o. Pohvalimo se lahko s tradicijo kakovosti, ki jo dokazujejo inovativni ter uporabniku in okolju prijazni izdelki. Naši stroji vedno stremijo k popolnosti, zato od naših naprav vedno pričakujte le vrhunski izdelek.

Prodaja potornih žagTakšne vrhunske naprave so tudi motorne žage Stihl in Husqvarna. STIHL velja za najbolje prodajano znamko bencinskih motornih žag na svetu. Naprave se odlično obnesejo tako v gozdovih in parkih kot tudi na javnih površinah ali doma na zasebnem vrtu. Za urejanje različnih okolij so na voljo različne motorne žage. Vse so preverjene kakovosti STIHL in vrhunske tehnologije ter premorejo priročne dodatke. Vaše delo bo z motorno žago STIHL potekalo gladko in dolgo časa. Tudi Husqvarna žage se iz leta v leto izpopolnjujejo in so vedno zmogljivejše. Prodaja motornih žag vključuje tudi dodatno opremo in pribor, v katerem boste med drugim našli meč za motorno žago Husqvarna.

Husqvarna se lahko pohvali tudi s široko paleto drugih vrst orodja. Mobilni, tihi in zmogljivi akumulatorski rezalnik za živo mejo razreda 36 V je pravo orodje za vse, ki želite pri rezanju žive meje povzročati kar najmanj hrupa, hkrati pa doseči enako dober rezalni učinek.

Prodaja in servis motornih žag za domačo, polprofesionalno in profesionalno rabo

Ko se odločite za nakup motorne žage, si najprej postavite vprašanje, za kakšno delo jo boste potrebovali. Prodaja motornih žag v podjetju Žak d.o.o. vključuje širok razpon motornih žag Stihl in Husqvarna, od začetnih, namenjenih delu okrog hiše, do tako imenovanih kmečkih in profesionalnih.

Husqvarna žageTako motorne žage Stihl kot Husqvarna za domačo uporabo so kompaktne in zmogljive, izdelane za redno in enostavnejšo uporabo. Prepričale vas bodo z zmogljivim delovanjem pri pripravi zimske zaloge drv, podiranju manjših dreves, žaganju vej ali pri gradnji lesenih konstrukcij.

Profesionalne motorne žage Stihl so bile zasnovane posebej za potrebe profesionalnih uporabnikov, saj združujejo nizko težo in maksimalno moč z visokim udobjem pri delu. Profesionalne Husqvarna XP žage in zmogljive robustne žage pa so izdelane za dnevno uporabo in so namenjene uporabnikom, ki zahtevajo najboljše. XP žage so med njimi najbolj učinkovite in nudijo najvišje zmogljivosti.

Vabljeni!

Žak d.o.o. | Ugodna prodaja motornih žag, kos, vrtnih kosilnic in ostalega orodja - povezave do naše spletne strani: