Viking kosilniceViking kosilnice za vrhunsko nego vaših zelenic

Viking kosilnice sodijo med vrhunske izdelke za nego manjših in večjih travnatih površin. Za marsikoga je urejanje trate sproščujoče opravilo, spet za drugega naporno delo, ki jemlje kar preveč časa. Zagotovo pa si prvi in drugi želijo, da bi urejanje zelenice potekalo karseda nemoteno. Prav temu pa je namenjena vrhunska oprema za košnjo priznanih svetovnih proizvajalcev Husquarna, Stihl in Viking, ki jo nudimo v podjetju Žak d.o.o.

Viking kosilnice so na voljo v različnih izvedbah, namenjenih različnim travnatim površinam. Na voljo so bencinske in akumulatorske, povsod, kjer je na voljo električna energija, pa se lahko zanesete na električne Viking kosilnice. Ponujajo izjemno zanesljivo delovanje, preprosto upravljanje in učinkovito rezanje ter polnjenje. Poleg tega je na voljo obsežna oprema, od pribora za mulčenje za trajnostno nego trate do pogona Vario z brezstopenjskim uravnavanjem hitrosti vožnje.

Kdor uporablja Viking vrtne kosilnice, se veseli odličnega učinka.

Stihl kosilniceStihl kosilnice za kakovostno in zanesljivo delo na vašem vrtu

Znamka Stihl je bolj kot po kosilnicah prepoznavna po motornih žagah, a prodajni program obsega tudi številne pripomočke za košnjo, med njimi vrhunske motorne kose oz. vrtne kosilnice na nitko ter številne druge produkte, ki vam olajšajo delo na vašem vrtu. Med njimi je tako tudi motorna škropilnica Stihl.

Izbira Stihl kosilnice vsakomur omogoča sproščujočo in nemoteno skrb za zelenico. Še zlasti so priročne lahke motorne kosilnice Stihl, ki so na voljo z okroglim ali dvodelnim ročajem, in so kot take idealna dopolnitev pri košnji trave. Uporabne so zlasti na mestih, kjer so po košnji potrebna dodatna dela.

Prodajni program podjetja Žak d.o.o. pa ne obsega le različnih izvedb kosilnice Stihl. Kot smo omenili, je znamka prepoznavna po širšem naboru izdelkov za urejanje okolice. Če pa se bo vaša motorna žaga Stihl pokvarila, so vam pri nas na voljo tudi rezervni deli.

Husqvarna Rider kosilnice za brezskrbno košnjo preko celega leta

Rider kosilniceKošnja in druga opravila na vašem posestvu bodo po zaslugi Husqvarna Rider kosilnice čista zabava. Rider kosilnice namreč odlikuje zglobno krmiljenje, neprekosljiva okretnost, spredaj nameščeno kosišče ter kombinacija nadzora, udobja in učinkovitosti. Vaše delo postane še bolj učinkovito, videz zelenice pa popoln, in to v krajšem času in z manj napora. Dodatno vam je na razpolago tudi širok nabor dodatne opreme, uporabne za opravila skozi vse leto. Težko boste našli površino, ki je Rider kosilnice ne bi mogle pokositi.

Odločite se za nakup vrhunskega izdelka. Odločite se za Viking, Stihl ali Rider kosilnice. Vabljeni!

Žak d.o.o. | Do popolne trate s kakovostnimi vrtnimi kosilnicami - povezave do naše spletne strani:

  • Viking kosilnice
  • Stihl koslinice
  • Rider kosilnice