Drsna vrata po meri - moderna drsna vrata so prava izbira za vaš dom

Si želite imeti drsna vrata za vaše vgradne omare? Bi radi imeli deljen prostor s predelno steno in se vam zdijo drsna vrata za to prava rešitev? Pri podjetju Plasard vam naši strokovnjaki z veseljem svetujejo, katera drsna vrata so najprimernejša. Da boste lažje izbrali, so v našem salonu razstavljeni številni profili za drsna vrata. Tako lahko izberete vrata in kasete za drsna vrata, ki jih lahko skrijete kar v steno. Kasete pa so le eden od sestavnih delov dobrih drsnih vrat. Za kakovostna drsna vrata je pomembno tudi okovje.

Okovje za drsna vrata po meri - tekoče delovanje drsnih vrat

V našem podjetju vam nudimo kakovostna alu okovja za drsna vrata po meri priznanega proizvajalca Komandor. Skupaj z vodili bodo poskrbela za lahko in neslišno zapiranje ali odpiranje. Okovje za drsna vrata je zaščiteno z zadržnikom, ki skrbi za mehko zapiranje vrat, in vratnim lovilcem, ki skrbi za lovljenje in usmeritev drsnih vrat tik pred zaprtjem. Okovje za drsna vrata je oblikovano in pritrjeno tako, da profili in vodila za drsna vrata poskrbijo za tekoče in enostavno delovanje, poleg tega pa ne zavzemajo veliko prostora. Dimenzije drsnih vrat so prilagodljive. Višina vrat, izdelanih v enem kosu, lahko meri do 275 cm, širina krila drsnih vrat pa od 50 do 120 cm.

Kasete za drsna vrata po meri

Kasete pridejo v poštev takrat, ko naknadno pregrajujete svoje prostore in želite elegantno rešitev. Varčnost pri prostoru je ena od glavnih prednosti, saj se kasete za drsna vrata vgradijo kar v stene. Kaj je lepšega od vrat, ki jih vidite le, ko jih potrebujete? V nasprotnem primeru pa vidite prosti prehod, saj se vrata pospravijo v kasete za drsna vrata. Prednost drsnih vrat, katerih sestavni del je kaseta, je tudi nezahtevnost, saj vam omogoča boljši izkoristek prostora. Za zvočno izolacijo vrat so na voljo tudi polnila za drsna vrata Plasard. Izberite drsna vrata za vaš dom - pokličite nas!

Plasard - povezave do naše spletne strani:

- Kasete za drsna vrata
- Okovje za drsna vrata
- Profili za drsna vrata
- Drsna vrata po meri