Drsna vrata za omare, profili in vodila

Drsna vrata za omare in ločevanje

Drsna vrata niso uporabna samo za omare, temveč tudi za učinkovito in mnogo bolj praktično ločevanje med prostori ter za ustvarjanje kotičkov. Morda ste kdaj razmišljali o tem, da bi se lotili gradnje vmesnih dodatnih sten, toda, ko se spomnite koliko časa, energije bi vam to odvzelo ter koliko umazanije in hrupa ustvarilo, si verjetno prej trikrat premislite. Toda to sploh ni razlog, da se vdate: pri tem vam lahko pomagamo z drsnimi vrati. Drsna vrata izdelana po meri ne potrebujejo dodatnega odpiralnega prostora, vpeta so namreč v talna in stropna vodila za drsna vrata. Ob straneh imajo protiprašno zaščito. Tečejo tiho in gladko. Na voljo so v različnih izvedbah in ročajih. Izdelana so lahko iz iverala, pleksi stekla, stekla, ogledal.


Drsna vrata lahko torej ločijo spalnico od dnevne sobe ali hodnik od otroške sobe ali vam ustvarijo poseben kotiček, samo za vas ali pa enostavno pridajo dodatno eleganco vaši omari z drsnimi vrati. Pošljite nam povpraševanje glede cen, ki so ugodne, tako za omenjena drsna vrata, konkurenčne so tudi cene vgradnih omar. Poglejte si našo dodatno ponudbo, ki vključuje tudi ureditev mansarde.

Profili za drsna vrata

Naj si gre za predelno steno, vgradno omaro, garderobno sobo - z našimi sistemi bomo zagotovo našli najboljšo rešitev za vaše potrebe. Profili za drsna vrata: na izbiro tipa okovja vpliva vrsta tal, širina vrat, teža vrat, stropna konstrukcija itd. Vrata lahko drsijo po talnem vodilu ali pa so »obešena« na stropno vodilo (Air sistem). Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri izbiri drsnih vrat in za vas pripravili optimalno rešitev.

Vodila za drsna vrata: cena

Naša vodila za drsna vrata so prilagodljiva skoraj vsem vrstam tal. Materiali, kot so npr. preproga, laminat, parket in celo masivna tla v starih stavbah, so z našim sistemom lahko nastavljiva. Če je potrebno, so talna vodila lahko vgrajena v tla.


Težo Hobyevih drsnih vrat nosijo kolesa v vratih na talnem vodilu za drsna vrata. Zgornja vodila služijo samo vodenju, usmerjanju vrat. Ta vodila za drsna vrata je možno montirati tudi v prostore s problematično stensko ali stropno konstrukcijo, cena je ugodna.

Hoby d.o.o., povezava do naše spletne strani: