Kakovostno ALU okovje in vodilo za drsna vrata blagovne znamke Komandor

V podjetju Plasard se zavedamo, da je za kakovostna drsna vrata pomembno tudi kakovostno okovje. Za izdelavo drsnih vrat tako uporabljamo kakovostno aluminijasto okovje in vodila priznanega proizvajalca Komandor, ki še dodatno zaokrožujejo in poudarjajo elegantno linijo našega pohištva.


Unikatni sistem drsnih vrat Komandor je opremljen s patentiranim mehanizmom, ki zagotavlja tiho in enostavno odpiranje in zapiranje, hkrati pa preprečuje, da bi vrata izpadla z vodila. Vodilo in okovje za drsna vrata Komandor tako poskrbita, da je sistem drsnih vrat praktično neuničljiv. Okovje Komandor vključuje še posebno metodo protiprašne zaščite. Vaša garderobna omara z drsnimi vrati bo tako vselej snažna, saj posebne ščetke s filtrom preprečujejo vdor prahu.

Okovje za drsna vrata za tekoče in enostavno delovanjeOkovje za drsna vrata

Okovje za drsna vrata je zaščiteno z zadržnikom, ki skrbi za mehko zapiranje vrat, in vratnim lovilcem, ki skrbi za lovljenje in usmeritev drsnih vrat tik pred zaprtjem. Okovje za drsna vrata je oblikovano in pritrjeno tako, da profili in vodilo za drsna vrata poskrbijo za tekoče in enostavno delovanje, poleg tega pa ne zavzamejo veliko prostora.

Vodilo za drsna vrata - še tako težka vrata postanejo lahkotna

Vodilo za drsna vrata Komandor je zelo izpopolnjeno in prav zaradi tega je še tako težka vrata povsem enostavno odpreti. Garderobna omara z drsnimi vrati je izdelana od stropa do tal - vodilo za drsna vrata po meri je tako fiksirano - vijačeno ali lepljeno - v tla ali na strop. Vodilo za drsna vrata je na voljo v različnih barvah in dimenzijah.

Garderobna omara z drsnimi vrati funkcionalna in praktično nepogrešljiva

Vgradne garderobne omare z drsnimi vrati omogočajo popoln izkoristek prostora v vašem domu. Možno je je vgraditi skoraj vsepovsod, njena pregledna notranjost pa pripomore k večji funkcionalnosti omare. Garderobna omara z drsnimi vrati bo tako pripomogla k redu v vaši garderobi, okovje in vodilo za drsna vrata pa bosta prispevali k tihemu in enostavnemu odpiranju in zapiranju vrat.

Vabljeni na našo spletno stran!


Plasard d.o.o. | Kotne omare, spalnice po meri, pohištvo po naročilu - povezave do naše spletne strani: